Annonce
Midtsyd

Musik & Teaterhuset byder på operaen "Don Juan" med Den Fynske Opera

Den Fynske Opera gæster Musik og Teaterhuset i Toftlund den 1. februar med operaen "Don Juan". I rollebesætningen kan man bl.a. se og høre Thomas Storm og Mette-Maria Øyen. Jacob Beck er instruktør på operaen. PR-foto
Annonce

Toftlund: Lørdag den 1. februar kl. 19.30 kommer Den Fynske Opera til Toftlund for i Musik- og Teaterhuset at opføre Mozarts opera "Don Juan". Mozart kaldte ”Don Juan” for en komedie. Det er den også - men en mørk komedie. Adelsmanden, levemanden og skørtejægeren Don Juan nægter sig intet i livet, især ikke på damefronten. Han tager for sig i tilværelsen uden at spørge, og hvis det kræver løgne, vold og endda mord, holder han sig ikke tilbage.

I hans slipstrøm møder vi de fortumlede mennesker, hvis liv han har vendt på hovedet. Kvinderne går mere eller mindre frivilligt erotisk kaos i møde, men når Don Juan rykker videre til næste erobring, må de hævne sig, bl.a. med hjælp fra de mænd de selv har bedraget. Også Don Juans tjener får nok af at skrive nedlagte damer i mandtal.

Instruktøren Jacob Beck, der bl.a. er kendt fra Musik- og Teaterforeningens julekoncert sidste år, har skabt et nyt koncept til “Don Juan”: Der bliver talt på dansk og sunget på italiensk. Thomas Storm og Mette-Maria Øyen, der begge har sunget til adskillige koncerter i Mejerisalen, er blandt de optrædende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce