Annonce
Midtsyd

Musiker i Kjukken Jørn "Ørn" Jeppesen spiller på Gram Slot

Jørn Jeppesen har taget det meste af Kim Larsen-bandet Kjukken med sig, når han den 14. februar gæster Gram Slot med musik fra sit debutalbum "Odense Banegård". Som nær ven og manager for Kim Larsen vil koncerten også byde på musik fra albummet "Sange fra Første Sal", som Jeppesen var med til at indspille sammen med Kim Larsen og Hjalmer Larsen i Kim Larsens hjem i Odense. PR-foto
Annonce

Gram: Fredag den 14. februar danner Den Holstenske Lade på Gram Slot ramme om en koncert med Kim Larsens nære ven, manager og musiker i Kjukken, Jørn Jeppesen. Og som alle, der stod Kim Larsen nær, fik Jørn Jeppesen også et kælenavn, nemlig "Ørn". Den 14. februar kommer så "ørnen" til Gram, denne gang i eget navn "Jeppesen" og med egen musik, debutalbummet "Odense Banegård". Med i turbussen er også andre medlemmer af Kjukken; nemlig Jesper Hauggaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover er Mikkel Grue med på guitar og Lars Andreasen på keyboard.

- Jeg glæder mig til at besøge Gram igen. Denne gang er det jo noget helt andet i og med at jeg kommer i eget navn, og at det er en indendørs koncert. Så stemningen bliver meget mere intim end de store sommerkoncerter vi spillede med Kim Larsen. Jeg ser frem til at præsentere mine nye sange for publikum i Gram, fortæller Jørn Jeppesen i en pressemeddelelse.

Jeppesen og Co. spiller også sange fra albummet "Sange fra Første Sal", der blev indspillet af Kim Larsen, Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen i foråret/sommer 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce