Annonce
Midtsyd

Nethandel er no-go for Lisbet fra Toftlund: - Vi skal værne om de lokale butikker

Lisbet Ernø er næsten i mål med at købe julegaver - rigtig mange af dem er købt lokalt. Foto: Mette Henriksen
Lisbet Ernø fra Toftlund handler lokalt, både fordi det er trygt og rart, men også for at støtte handlen.
Annonce

TOFTLUND: Når Lisbet Ernø får gaver, så er de med stor sandsynlighed købt i en butik i Toftlund. For ligesom sin bedre halvdel, Kim, er hun en meget trofast kunde i de lokale butikker. Det har hun altid været, og det har de mange fristende tilbud på nettet ikke kunnet lave om på gennem tiden.

- Herhjemme støtter vi de lokale butikker i størst muligt omfang. Kim og jeg kan få alt det, vi har brug for her i byen, men det er straks sværere med børnene. Da de var små, var det ikke noget problem. Nu er de ved at være voksne, og selv om jeg stadig trækker dem med ned i byen for lige at se, om vi ikke kan finde nogle bukser i den lokale tøjbutik, så kan det være svært at finde det, de leder efter, siger Lisbet Ernø, der er født og opvokset lidt udenfor Toftlund.


Hvis man vil blive boende i Toftlund og stadig have et godt butiksliv i byen, så skal man værne om butikkerne. Vi har stadig nogle rigtig gode forretninger her i byen, men hvis vi ikke passer på, så går det os måske som Agerskov eller Gram, som stort set ingen butikker har tilbage.

Lisbet Ernø, Toftlund


- Jeg er jo Toftlund-pige og har fulgt mange af butikkerne gennem årene. Jeg ønsker, at det går dem godt. Jeg kan også godt lide, at vi kender hinanden. Jeg stoler på det, når de siger, at noget klæder mig eller er mindre godt. Det føles trygt og ærligt, tilføjer hun.

- Butikkerne er også flinke til at bestille hjem, hvis vi går efter noget, som de ikke lige har på lager, siger Lisbet Ernø. Foto: Mette Henriksen

- Hvis man vil blive boende i Toftlund og stadig have et godt butiksliv i byen, så skal man værne om butikkerne. Vi har stadig nogle rigtig gode forretninger her i byen, men hvis vi ikke passer på, så går det os måske som Agerskov eller Gram, som stort set ingen butikker har tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Året der gik

Midtsyd

Året der gik

Annonce