Annonce
Midtsyd

Nominerede Anne fra Vojens: - Hvis nogen er i dårligt humør, får de en krammer

Anne Svendsgaard fra Q8 i Vojens er med i finalen om Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame.
Annonce

Vojens: Landets mange kassedamer kæmper hver dag en kamp i forreste linje for at sørge for, at vi alle sammen kan komme nogenlunde igennem coronavirussen Covid-19.

Det gælder også københavneren Anne Svendsgaard, der nyder at gøre kunderne glade på Q8 i Vojens, hvor hun har boet siden 1995. Dengang tog hun sammen med sin mand en beslutning om, at deres søn og kommende børn ikke skulle vokse op i det indre København. Hun er uddannet i herretøjsbranchen, men fik job på en konkurrerende tankstion i Vojens, og for fem år siden blev hun souschef hos Q8. Her er hun kendt som københavneren med det gode humør.

- Jeg kan se på lang afstand, hvis nogen er i dårligt humør. Så kan jeg godt finde på at komme om på den anden side af kassen og give en krammer, siger Anne.

Udover Anne Svendsgaard er der fire andre finalister til Hjemmets årlige kåring. Det er muligt at afgive en stemme på en af de fem nominerede ved at udfylde stemmesedlen fra Hjemmet eller ved at gå ind på Alt.dk eller på Hjemmet.dk.

Den endelige kåring finder sted i april, hvor vinderen ud over æren og glæden kan nyde en gaveregn til en værdi af over 27.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce