Annonce
Midtsyd

Nora fejrer 25 år i Feriecentrets Restaurant

Nora Clausen har god grund til at ssmile for tiden. I denne tid er det 25 år siden, at hun overtogg restauranten i Arrild Ferieby. Privatfoto
Det er 25 år siden, at Nora Clausen overtog restauranten i Arrild Ferieby. Det markerer hun mandag den 15. juni.
Annonce

Arrild: Mandag den 15. juni bliver en ganske særlig dag for Nora Clausen.

Her markerer hun nemlig, at det er 25 år siden, hun overtog Feriecentrets Restaurant i Arrild.

- Jeg synes, at et 25 års jubilæum er en begivenhed, der skal markeres, og derfor inviterer jeg til et receptions-arrangement, hvor alle, der har lyst til at kigge forbi, er velkomne, siger Nora Clausen, der blev udlært på Hotel Phønix i Thisted i 1972 og efterfølgende har haft forskellige jobs, inden hun kom til Arrild.

Hun blev forpagter af restauranten i Arrild Ferieby i juni 1995, hvor den var en blanding af en bodega, en grillbar og et cafeteria. De første år forpagtede hun den som et cafeteria, hvorefter hun i april 2000 købte ejendommen af Åge Birk fra Arrild.

Siden har Nora Clausen drevet forretningen som restaurant og selskabslokaler, og Feriecentrets Restaurant er løbende blevet renoveret og udbygget. I 2004 blev der etableret et selskabslokale med plads til 40 personer, og fire år senere byggede man en havestue.

Ved arrangementet på mandag, der begynder midt på eftermiddagen, vil jubilaren servere lidt godt til ganen.

Det er helt præcist mandag den 15. juni, at Nora Clausen hejser flagene i anledning af sit jubilæum og inviterer alle interesserede til reception. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce