Annonce
Midtsyd

Nu kan du igen låne bøger i Toftlund

Der er givet grønt lys for at lokalbibliotekerne, som her i Toftlund, genåbner for udlån og aflevering. Arkivfoto Hans Chr. Gabelgaard
Biblioteker åbner tirsdag den 2. juni for udlån og aflevering.
Annonce

TOFTLUND: Lånere i Tønder kommune kan nu glæde sig til at alle fire biblioteker er klar til at genåbne, efter at have været coronalukkede.

- Åbningen sker gradvist og nu er der grønt lys for at kunne åbne lokalbibliotekerne i Toftlund, Skærbæk og Løgumkloster. Vi følger Kulturministeriets anvisninger om hvor mange personer, der må være på biblioteket samtidigt - ligesom man kender det fra mange butikker, fortæller biblioteksleder Andrew Cranfield i en pressemeddelelse.

Afstandsmærker på gulvet, spritautomater og plexiglasskærme er med til at gøre besøget på biblioteket til en tryg oplevelse. I alle fire afdelinger er der taget forhold for afstand og hygiejne på samme måde som i supermarkeder og butikker.

Lånere kan nu komme ind i huset og tale med bibliotekarer, låne og gå på opdagelse i samlingerne, hente reserverede bøger og aflevere materialer tilbage. De tilbud man ellers kender fra biblioteket med børneleg, computer, print, oplæsninger og foredrag er udsat. I første omgang er der åbent for udlån og aflevering, i den betjente åbningstid.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce