Annonce
Midtsyd

Nu sker der noget: Rema 1000 gør klar til at bygge i Gram

Niels-Jørgen Aamand har indtil nu været andenmand i Rema 1000 i Vojens. Nu tager han springet, og bliver chef for kædens nye butik i Gram. Foto: Jacob Schultz
Gravemaskinerne ruller ud snart, fortæller arkitekten bag den nye - og længe ventede - Rema 1000 i Gram. Og så er der sat navn på butikkens nye købmand.
Annonce

GRAM: - Entreprenøren har startet på etablering af byggeplads og miljøsanering af bygningerne i Gram. Der vil gå ca. 14 dage inden den fysiske nedbrydning vil finde sted. Det er således først om ca. 14 dage, at det for alvor vil blive synligt, at der sker noget, fortæller Freddie Eriksen fra udviklingsselskabet Eriksen Group i Aarhus, som har lavet en lang række butikker for Rema1000, og som også står bag den nye butik i Gram.

Ifølge oplægget er der tale om et byggeri med fladt tag, der må have en maksimal højde på 8,5 meter. Lokalplanen stiller desuden krav om, at der skal plantes træer i forbindelse med parkeringsarealer for at give parkeringsarealet et grønt udtryk. Af lokalplanområdets cirka 5.000 kvadratmeter vil 1.200 udgøre butikslokale.

Også den kommende købmand i slotsbyens nye Rema 1000 butik er der sat navn på.

- Jeg er fuld af forventningsglæde, så jo før vi kan komme i gang, desto bedre, fortæller Niels-Jørgen Aamand, 43 år, bosiddende i Skrydstrup og nuværende souschef i Rema 1000 i Vojens, hvor han har været ansat de sidste ti år.

Det var som elev i Kvickly i Vojens, at Niels-Jørgen Aamand lagde den spæde start til en karriere indenfor detailhandlen. Senere skiftede han over til Rema 1000-koncernen, hvor han blandt andet har samlet ledererfaringer som købmand i Rema 1000 i Erritsø i nogle år. Snart gælder det Gram.

Niels-Jørgen Aamand er opvokset i Maugstrup, er gift med Janne og har to sønner på ni og 11 år. Der er endnu ikke sat dato på, hvornår den 43-årige skifter Rema 1000 i Vojens ud med kædens nye butik i Gram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce