Annonce
Midtsyd

Gratis natur-app viser vej: Eventyret ligger lige om hjørnet

Gammelskov Batteri ved Rangstrup er en af de mange steder, man kan udforske. PR-foto
Nyt tilbud i Tønder Kommune sender børnefamilier på eventyr i sensommerferien.
Annonce

TØNDER: Sommer betyder masser af timer under åben himmel, og nu kommer der endnu en god grund til, at børnefamilier skal tage ud og opdage de kommunens mange naturperler. Det skriver Tønder Kommune i en pressemeddelelse.

Natureventyr er en gratis app fyldt med eventyr målrettet børn i alderen 3 til 8 år. Eventyrene udspiller sig som skattejagter langs børnevenlige ruter i udvalgte områder, og det gør det nemt og sjovt for børnefamilier at gå på opdagelse i naturen.

I første omgang har Tønder Kommune og Natureventyr lanceret seks unikke eventyr, der udspiller sig ved Vidåslusen og i udvalgte skove nær Tønder, Agerskov, Løgumkloster, Toftlund og på Rømø.

Takket være aftalen med Natureventyr bliver alle eventyr gratis at bruge for børnefamilier, turister, skoler og daginstitutioner.

Langs ruterne i disse områder udspiller sig eventyr i børnehøjde, der alle tager udgangspunkt i de ting, som børn og voksne kan se, høre og røre ved. Fortællingerne i Natureventyr er skrevet med udgangspunkt i områdets lokalhistorie og dyreliv, men er tilsat en sund dosis fantasi i form af modstandsmus på Rømø, magiske søer og vingeløse Alfer ved Toftlund samt heltemodige redningsaktioner ved Gammelskov Batteri ved Agerskov.

Undervejs bliver børnene inddraget gennem spørgsmål og udfordringer, og kombinationen af fantasi, leg, bevægelse og læring er en fremragende kur mod trætte børneben.


Undervejs bliver børnene inddraget gennem spørgsmål og udfordringer, og kombinationen af fantasi, leg, bevægelse og læring er en fremragende kur mod trætte børneben.

Tønder Kommune


Projektet bakker op om det forpligtende samarbejde, som Tønder Kommune har indgået med DGI og Danmarks Idrætsforbund, der skal motivere endnu flere til at være aktive. Samarbejdet hedder "Bevæg Dig For Livet", og målet er at få flere til at bevæge sig - også i naturen.

Se mere og hent appen på www.natureventyr.nu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce