Annonce
Midtsyd

Ny butik på vej: Toftlund-virksomhed har vokseværk

Indehaver af DK-Udlejning Dan Krongaard (i midten) har travlt. Derfor udvider han nu staben med ansættelsen af Steen Poulsen, der har været tilknyttet virksomheden på freelancebasis, mens servicemedarbejder Søren Christensen (th.) har været en fast del af teamet i nogle år. Foto: Mette Henriksen

TOFTLUND: Det er ikke kun sko og møbler, som har brug for at tage sig godt ud overfor kunderne i butikken. Det gælder også maskiner.

DK-Udlejning med adresse på Ørderup Kirkevej 33 i Toftlund har de seneste år haft stor succes med blandt andet salg af have- og parkmaskiner til både private og erhverv. Det har resulteret i vokseværk - og en solstrålehistorie midt i en corona-tid.

Nye og flere varer

En længe planlagt butik, som samtidig også skal huse et showroom, er nu ved at skyde op på adressen.

- Vi har længe haft et ønske om at få en kombineret butik/showroom, hvor vi har alt samlet under et tag. Vi har med tiden fået flere og nye varer ind, så dem glæder vi os til at kunne præsentere på en helt ny og mere overskuelig måde i den nye butik, fortæller indehaver Dan Krongaard, der ser frem til at vise resultatet frem til kunderne.

- I den her corona-tid er det svært at sige noget om, hvornår vi helt præcist kan byde kunderne indenfor i den nye butik. Men vi regner med engang til forår, tilføjer indehaveren.

Samtidig med nybyggeriet på 120 kvadratmeter, er virksomheden også i færd med en forlængelse af den eksisterende hal, som rummer de større maskiner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce