Annonce
Midtsyd

Ny filialdirektør: - Toftlund er jo bare min by

2019 har været et begivenhedsrigt år for Helle Gaarde Thomsen, der er blevet håndplukket til jobbet som filialdirektør i Sparekassen Bredebros nye Toftlund-afdeling. Foto: Mette Henriksen
Bysbarnet Helle Gaarde Thomsen er Sparekassen Bredebro´s kommende - og meget lokale - filialdirektør i Toftlund.
Annonce

Toftlund: - Det er spændende at starte noget nyt op, det er tæt på, og så er Toftlund jo bare min by.

Sådan siger filialdirektøren i Sparekassen Bredebros nye afdeling i Toftlund, Helle Gaarde Thomsen, der sammen med to ”lånte” medarbejdere fra sparekassens andre afdelinger er på vej ind i stueetagen af Outlet-bygningen på Søndertorv. Den midlertidige adresse har tidligere blandt andet været base for "Folkebladet", og et nybyggeri i tilknytning til SuperBrugsen forventes at stå klar næste sommer.

- Jeg kommer fra en stilling, som jeg har været rigtig glad for. Så havde jeg fået tilbudt et job i en hvilken som helst anden by, end Toftlund, så havde jeg takket nej. Helle Gaarde Thomsen, filialdirektør
Annonce

Kendt ansigt

50-årige Helle Gaarde Thomsen er et kendt ansigt i Toftlund, hvor hun flytede til som syvårig, og hvor hun og hendes mand Claus, og sønnerne Anders og Rasmus, har været en fast bestanddel af byens idrætsliv. Også arbejdsmæssigt er jobskiftet en retur til Toftlund: Som ung stod hun i lære i den daværende Sparekassen Sydjylland. Senere blev hun fra 2007 til 2011 filialleder for Danske Banks afdeling i Toftlund. Siden 2011 har hun været tilknyttet Danske Banks privat banking-center i Esbjerg med Sønderjylland som hovedansvarsområde.

- Jeg kommer fra en stilling, som jeg har været rigtig glad for. Så havde jeg fået tilbudt et job i en hvilken som helst anden by, end Toftlund, så havde jeg takket nej, siger Helle, der er klar til at trække i arbejdstøjet.

- Selvom vi har fået mange henvendelser og opfordringer fra erhvervslivet om at komme til byen, så kommer intet af sig selv, og der skal, lokal tilknytning eller ej, især i starten noget benarbejde til, for at få en bæredygtig afdeling op at stå, fortæller filialdirektøren, der på det seneste har brugt en del længere tid på at handle i Brugsen, end hun plejer.

Annonce

Farmor om lidt

I det hele taget har 2019 været et begivenhedsrigt år for Helle og hendes familie. Hun er netop fyldt 50, og samtidig kunne hun tidligere på året fejre sølvbryllup med gemalen. Oveni kommer drømmejobbet, men mon ikke alt dette bliver skubbet af pinden af endnu en stor begivenhed i familien:

- Til december skal jeg være farmor. Det er første gang, og jeg kan slet ikke finde ord for, hvor meget jeg glæder mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce