Annonce
Midtsyd

Ny genbrug i Gram: Mange vil være frivillige

Fortid: Tidligere brugsuddeler, Jesper Yde, på jobbet i SuperBrusen i Gram, som nu er ved at blive transformeret til et genbrugscenter. Arkivfoto
Der arbejdes på højtryk for at den tidligere Brugs på Torvet i Gram kan blive til genbrugscenter. Den nye lejer, Røde Kors, er endnu ikke klar med en åbningsdato.
Annonce

Gram: Selvom der endnu ikke kan sættes en dato på, hvornår der igen kommer liv i den tomme bygning, som tidligere husede SuperBrugsen i Gram, så vælter det allerede ind med frivillige.

Og det glæder tovholder Charlotte Roth, som har været formand for Røde Kors Gram i knap et år.

- Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra folk, som vil hjælpe til på den ene eller anden måde. Og det er bare dejligt, for vi skal bruge rigtig mange folk, til at drive en butik på størrelse med den, som vi åbne her i Gram. Så folk skal bare blive ved med at henvende sig.

Annonce

Håndværkerhjørne

Røde Kors har længe været på kig efter egnede lokaler til en genbrugsbutik i Gram, og udlejeren arbejder nu på højtryk for at de 1500 kvadratmeter på Torvet bliver transformeret fra Brugs til genbrug - og meget andet, end det.

- Vi har planer om at indrette en lille afdeling med byggemateriale. Det kunne være et parti fliser, eller andet til håndværkeren. Jeg bor selv i Gram, og jeg kender alt til, at man skal køre langt, for en pakke skruer. Vi også plads til et separat lokale, hvor vi kan afholde arrangementer, uddyber Charlotte Roth og tilføjer:

- Vi er allerede nu klar til at tage imod stort og småt, så hvis man er i gang med at rydde op derhjemme eller flytte, så kontakt os endeligt – både for modtagelse eller afhentning.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig i Røde Kors i Gram eller høre mere om planerne, så kan du kontakte formand Charlotte Roth på telefon 2076 7121.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce