Annonce
Midtsyd

Ny grafisk virksomhed flytter til Haderslev

Grafiker Susanne Villadsen sprang efter 30 år som ansat ud som selvstændig i 2015. Sidenhen er hendes virksomhed, Sus Design, vokset stødt, og det har hun nu taget konsekvensen af ved at flytte sin virksomhed fra Vojens til større lokaler i Haderslev. Foto: Mette Henriksen
Susanne Villadsen, der lagde fundamentet til sin virksomhed Sus Design i privaten i Toftlund, er flyttet til større lokaler på Norgesvej 2 i Haderslev.
Annonce

TOFTLUND/HADERSLEV: Efter 30 år som ansat i den grafiske branche sprang Susanne Villadsen i 2015 ud som selvstændig.

Nu tager hun endnu et stort skridt med sin virksomhed, Sus Design, der startede i privaten hjemme i Toftlund, inden hun rykkede videre til Rødding og Hammelev. Siden 1. august har adressen nemlig været Norgesvej 2 i Haderslev, hvor hun er blevet del af et spirende kontorfællesskab.

Herfra kan hun del hele rent grafisk og ofte fra den ene dag til den anden. For Susanne Villadsen er en arbejdshest.

- Arbejdet er altid kommet i første række. Så familien og så mig selv. Er kunden lidt sent ude, eller kommer der en hasteopgave, ja, så tager jeg da bare natten i brug. Så må jeg hvile mig senere, siger Susanne Villadsen, der er gift med Carsten, som hun har to voksne børn sammen med.

At være på forkant med den nyeste teknologi er en selvfølge for Susanne Villadsen, der er både grafiker, trykker og bogbinder i ét. Foto: Mette Henriksen
Annonce

Corona gav ro

Faktisk er Susanne Villadsen en af dem, som har været så heldig at kunne bruge corona-krisen konstruktivt.

- Det gav tid og ro til at reflektere over, om der skulle ske noget nyt. Jeg havde det fint i Hammelev, men jeg savnede et netværk tæt på og ikke mindst, at jeg kunne få alt mit udstyr samlet ét sted. Og så faldt jeg over lokalerne her, hvor jeg endda kunne få plads til min grafiske trykmaskine, siger Susanne Villadsen, som ikke er i tvivl om, hvor hendes styrke er:

- I modsætning til de større bureauer leverer jeg en arbejdsgang uden omveje, fordi jeg har det hele samlet under ét tag. Jeg er jo både grafiker, trykker og bogbinder i ét, og så gør jeg meget ud af at sætte mig ind i kundens behov – med andre ord: Jeg ser kunden og lytter. Ordentlighed i forhold til priser og service er en af grundsøjlerne i mit arbejde.


Jeg er jo både grafiker, trykker og bogbinder i ét, og så gør jeg meget ud af at sætte mig ind i kundens behov – med andre ord: Jeg ser kunden og lytter.


Ingen opgave er for lille eller for stor for kvinden bag Sus Design. I hendes kundeportefølje er der mange store kunder, som indebærer flere kommuner og større virksomheder, men vigtigst er, at Sus Design henvender sig til alle virksomheder, store som små, samt til private, der har behov for tryk.

- Har man lige brug for 50 visitkort eller 15 flyers, så laver jeg også det. Og så gør jeg en dyd ud af at aflevere varen personligt ude hos kunden, for så kan jeg se, om de er tilfredse. Derfor har jeg også kun tilfredse kunder, for skulle der være det mindste, så laver jeg det om, så kunden bliver tilfreds.

Udover grafisk design og tryksager laver Sus Design også skilte og bilreklame.

I anledning af flytningen holder Susanne Villadsen et receptionsarrangement, hvor hun glæder sig til at se nye såvel som gamle kunder. Endnu er der ikke sat en dato for arrangementet.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce