Annonce
Midtsyd

Nye ansigter hos Tønder Revision i Vojens og Toftlund

Hos Tønder Revision i Toftlund kan kunderne fremover møde Annette G. Davidsen, der er ansat som revisor. Pressefoto
Annonce

Sønderjylland: Revisionsfirmaet Tønder Revision, der netop har overtaget ND Reveision i Vojens, ansætter fire nye medarbejdere på tværs af afdelinger og udvider blandt andet koret i Vojens med to ansatte.

Det sker som et led i firmaets strategi for fremtiden.

- Da vi overtog afdelingen i Vojens med to ansatte -registreret revisor Carsten Feidenhansl og assistent Lene Reeckmann – var det en del af planen og også helt naturligt for os, at vi gerne ville udvide her med flere kompetente profiler, der også har et godt kendskab til lokalområdet. Det er med til at fremtidssikre vores firma og vores afdelinger, så vores kunder altid kan få den rådgivning, de har brug for indenfor revision, regnskab og bogholderi, siger partner og registreret revisor Niels C. Høyer.

Derfor har Tønder Revision ansat to medarbejdere fra lokalområdet til afdelingen i Vojens. 1. august blev Nikolaj Aagaard Rasmussen, og en måned senere fik han følgeskab af Nicole Ruhlmann Hoeck.

Nicolaj Aagaard Rasmussen er oprindeligt uddannet i Odense, men har de sidste par år arbejdet som revisorassistent hos en kollega i Sønderborg. Ud over uddannelsen til revisorassistent har han godt 10 års erhvervs- og ledererfaring med fra McDonalds. Nicole Ruhlmann Hoeck er uddannet finansøkonom og blev færdig som elev i 2019. Hun er nu i gang med de sidste to år af sin HD.

I Toftlund kan kunderne fremover møde Annette G. Davidsen, der er ansat som revisor. Hun har 21 års erfaring og har speciale i virksomhedsordning og stort kendskab til offentlig revision. Annette G. Davidsen, der selv kommer fra Toftlund og blev ansat hos Tønder Kommune pr. 1. oktober, skal blandt andet hjælpe partner og revisor Manuela Tijink-Veldhuis, der skal overtage flere ledelsesopgaver, som et led i et glidende generationsskifte.

I Tønder styrkes holdet med yderligere en elev, 27-årige Mathilde Skoffer Kazimirzak, som tiltræder 1. november. Hun bor i Bredebro og har i godt fire år arbejdet hos Stofa i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce