Annonce
Midtsyd

Nye hytter i Gram indvies

Mandag den 15. juni inviterer bestyrelsen for Gram Fritidscenter til officiel ‘overrækkelse’ af hytterne på 100 årsdagen for afstemningens ikrafttrædelse. Foto: Gram Fritidscenter
Snart kan man ikke kun træne, lege og nyde området ved Gram Fritidscenter, men også overnatte. Fem spritnye seks-personers hytter står klar til at blive indviet mandag den 15. juni.
Annonce

GRAM: Gram Fritidscenter har i en årrække leget med tanken om at opføre overnatningsmuligheder på matriklen.

Nu er tanke blevet til virkelighed. Fem topmoderne Anneberg hytter står nemlig klar, efter at håndværkerne i slutningen af maj måned - med nogle ugers corona-forsinkelse - gik i gang med gravearbejdet og etableringen af hytterne.

- Hytterne er nu opstillet, og vi er i gang med det afsluttende arbejde i og omkring hytterne og inviterer derfor til officiel ‘overrækkelse’ af hytterne på 100 årsdagen for afstemningens ikrafttrædelse, udtaler formanden for Gram Fritidscenter Flemming John Hansen.

Det var Ege Fonden, som stod for donationen på 2,1 millioner kroner til fritidscenteret i forbindelse med genforeningsfesten i den Holstenske Lade på Gram Slot, der gjorde drømmen om nye overnatningsmuligheder i slotsbyen til en realitet. Igennem årene har fritidscentret haft en del forespørgsler omkring overnatningsmuligheder i forbindelse med træningsweekender eller andre foreningsarrangementer, men da man ikke har kunnet tilbyde andet end sovesalskonceptet i hallen eller på skolen, er Gram gang på gang blevet valgt fra. Nu ser bestyrelsen frem til, at de snart kan facilitere overnatningsmuligheder for ikke kun idrætsfolk, men også for turister og håndværkere.

De fem 6 personers-hytter, der hver især er på 25 kvadratmeter, bliver indviet mandag den 15. juni klokken 10 på Tårnvej 4d i Gram.

- Indvielsen afvikles naturligvis i henhold til sundhedsmyndighedernes anvisninger, tilføjer formanden om den corona-venlige indvielse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce