Annonce
Midtsyd

Nyt lederskab i Stensbæk

Linnea Beek Hansen og Shela Fozzi overtager tilsammen styringen af Den Holistiske Højskole. Foto: Lotte Eea Marienlund Kongslau
Der bliver to ledere på Den Holistiske Højskole fremover.
Annonce

Gram: Fra 1. november vil Linnea Beek Hansen og Shela Fozzi sammen tiltræde stillingen som det nye lederskab på Stensbæk - Den Holistiske Højskole.

Det oplyser højskolen i en pressemeddelelse.

Linnea kommer efter to års pause tilbage som leder af højskolen og har Shela Fozzi med sig.

Linnea fik for 24 år siden visionen om at skabe Den Holistiske Højskole. Hun fortæller:

- Det var en meget speciel oplevelse. Der var ingen vejledning med, så jeg vidste ikke hvorfor, hvordan, hvor og hvornår. Jeg kunne dog se, hvad indholdet skulle være; og det skrev jeg ned. Jeg var helt sikkert inspireret.

Annonce

Mange hjalp

10 år senere skulle det så vise sig, at visionen stadig levede i Linnea, og blev forstærket. Hun fik hjælp fra sin mand og sit netværk til at sætte det hele i gang. Stille og roligt. Mange kom og hjalp – og det er Linnea dybt taknemmelig for.

Maria Ruben Hansen har fra 2008 haft lederstafetten, men trækker sig nu fra stillingen som leder.

- Næste sæson vil ligne de andre, omend der selvfølgelig er nye kurser. Der kommer også nye tiltag med at lade stedet være center for Transformational Breath(R) i Skandinavien. Der vil blive etableret et center for spirituelt jordbrug med uddannelse og forskning; og der vil være en permanent retræte-afdelingen, - også for mennesker, der har brug for længere tid til restituering, fortæller Linnea.

Annonce

Midt i skoven

Først og fremmet er det Shela, der vil have ansvaret i hverdagen.

De er glade for at have fået privilegiet at skulle skabe en ny hverdag, leve midt i naturen og være tæt sammen med andre mennesker på højskolen.

Shela fortæller:

- Min drivkraft har altid været at skabe noget for andre mennesker, som de ellers ikke ville opleve. Dette er også min indgangsvinkel til jobbet som daglig ansvarlig på højskolen. Jeg holder meget af arbejdet med mennesker, og den glæde det er at kunne give, få og dele med andre.

Shela er uddannet terapeut ved Lars Muhl og Githa Ben David med healing og lydhealing og har en uddannelse i aromatouch med æteriske olier. Hun har sin egen klinik ZEN i Ribe gennem 10 år. Tidligere har Shela arbejdet som projektleder for Ecco og har indrettet butikker i hele verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce