Annonce
Midtsyd

Nyt liv på stationen med genbrugsguld

Genbrugt-butikkerne kendetegner sig ved at være lyse og stilrene, og med et stort udvalg af varer. Privatfoto
Genbrugsbutikken Genbrugt af KFUM´S Sociale Arbejde slår dørene op til en ny butik på banegårdspladsen i Vojens mandag den 18. maj.

VOJENS: Den har været længe undervejs, men nu er det sikkert og vist: Genbrugsbutikken, Genbrugt af KFUM's Sociale Arbejde, som har lejet DSB-bygningen på Vojens banegård, slår dørene op mandag den 18. maj klokken 12.

- Kig forbi og sig hej til de skønne frivillige, der har knoklet for at gøre butikken klar. Det kan jo også være, at du finder lidt genbrugsguld, lyder det på organisationens Facebookside.

Butikken følger et færdigt koncept og bliver en del af en kæde af butikker på banegårde rundt om i landet, hvor alt overskud går til udsatte og sårbare mennesker i Danmark. Efter Fredericia og Vejle bliver Vojens den tredje butik i rækken.

Organisationen har lejet sig ind i hele DSB-bygningen, men bruger kun den ene halvdel til butik. Håbet er derfor, at lokale foreninger vil være med til at skabe endnu mere liv i bygningen, ved at leje sig ind i den anden halvdel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Fest og dans: Vennekredsen tog på hotel

Annonce