Annonce
Midtsyd

Nyt skilt viser vej: Gram Efterskole bliver til Frøs Herreds

Pr. 1. august 2020 bliver Gram efterskole til Frøs Herreds Efterskole. Foto: Mette Henriksen
Det første synlige skridt mod nye tider på efterskolen i Gram er nu taget, ved at det nye skilt, Frøs Herreds Efterskole, er kommet op at hænge. Samtidig er en ny hjemmeside undervejs.
Annonce

Gram: Allerede i december sidste år kunne bestyrelsesformanden for Gram Efterskole, Werner Sternberg, afsløre, at der kommer ”nye boller på suppen”: Reglerne skal overholdes, skolen skal være 100 procent røgfri, og så skal der i det hele taget meget mere konsekvens for dagen, når efterskolen åbner dørene den 1. august.

Det første synlige skridt er nu taget ved at et skilt med efterskolens nye navn, Frøs Herreds Efterskole, har erstattet det gamle.

- Skolekredsen har på en ekstraordinær generalforsamling godkendt ændringerne. Nu skal eleverne jo tilmelde sig den nye efterskole og derfor har vi skiftet skiltet, så de kan se, hvor Frøs Herreds Efterskole ligger. På skiltet står der "fra 1. august", og tilsvarende er vi i gang med at opbygge den nye hjemmeside, mens der står på den gamle, at det hele ændres, fortæller Werner Sternberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce