Annonce
Midtsyd

Nyt spisested: Boh lader Agerskovs gamle cafeteria genopstå

Cafeteriaet serverer alt fra traditionel grill-mad, til dagens ret og madpakker. Foto: Mette Henriksen
Snart kan du igen få dig en bid mad i Nørregade 35 i Agerskov og selv fixe bilen i gør-det-selv-autoværkstedet ved siden af. Det er Boh Lange fra Branderup, som har lejet sig ind i bygningerne.

AGERSKOV: Det er et spisested med mange gode minder, som Boh Lange fra Branderup genåbner i Nørregade 35 i Agerskov i midten af april.

- Jeg er gået i skole her i byen og er selv kommet på cafeteriaet som ung gut. Det er sådan et sted, hvor man mødes til lidt hygge, spil og en bid mad, som jeg gerne vil genskabe, siger Boh Lange, som også står bag værtshuset, Bar de Lange, i Toftlund, som han åbnede som et familieprojekt sammen med sønnen Kevin i slutningen af 2020.

an har nemlig fået smag for branchen. Og med bopæl i Branderup gik turen ofte forbi cafeteriaet, som havde stået tomt de sidste år.

Annonce

- Det ligger super godt, både i forhold til nærmiljøet, men også ud til landevejen, hvor rigtig mange, ikke mindst truckere, kører forbi hver dag. Så da ideen først havde sat sig fast, var jeg ikke længe om at slå til og leje stedet.

Far/søn-projekt: Boh Lange sammen med sønnen Nicolai, der giver en hånd med efter skole - både på gør-det selv-værkstedet og i cafeteriaet. Foto: Mette Henriksen
Boh Lange glæder sig til at der igen bliver fuld af liv i gårdhaven og på den lukkede legeplads, som hører med til cafeteriaet. Stedet er for alle - også for truckere, som i øvrigt ikke kun kan forsyne sig med lidt vådt og tørt til ganen, men også benytte badefaciliteterne. Foto: Mette Henriksen

Også autoværkstedet, som befinder sig i bygningen ved siden af spisestedet, genopstår.

- Det er til gør-det-selv-bilfolket, som kan leje sig ind, når de skal have fixet lidt ved bilen, fortæller Boh Lange.

God til at lytte

På Cafeteria de Langes spisekort er der alt fra traditionel grill-mad, til dagens ret og madpakker. Og på samme måde som værtshuset i Toftlund, bliver driften igen klaret indenfor familien.

- Jeg vil selv være her det meste af tiden, og så har jeg også én af mine sønner med på sidelinjen. Jeg er blevet lidt bidt af det her med mennesker, for står du bag disken, så lægger du øre til meget mere end bare en bestilling, siger Boh Lange, der selv har haft sorgen helt tæt på flere gange i sit liv.

- Jeg har både mistet min datter og min første kone til kræften. Så jeg ved, hvad sorg er og er nok god til at lytte. Og så kan jeg bidrage med det, som selv har hjulpet mig videre, når det så allermest sort ud i.

Hvis alt går efter (corona)planen, åbner Boh Lange for take-away og udeservering den 21. april. Den 6. maj håber han på også at kunne byde gæsterne indenfor.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce