Annonce
Midtsyd

Nyt spisested i Hammelev: - Det skal gøres på den rigtige måde

Kenneth Quist (th.) har længe haft et godt øje til den tomme bygning i Hammelev-rundkørslen. Nu bliver idé til virkelighed, når Madhuset åbner døren mandag. Det bliver Daniel Olesen og Christa Toft Hansen, som bliver ansigterne udadtil. Foto: Mette Henriksen
Snart er det igen muligt at få en bid mad ved industriområdet i Hammelev-rundkørslen, hvor Kenneth Quist fra Vojens mandag åbnede døren til Madhuset. På menuen er både grill-klassikerne samt hjemmelavede retter.
Annonce

HAMMELEV: - Når folk har besøgt os, så skal de gå herfra med en følelse af, at her var både hyggeligt, og så smagte det også rigtig godt.

Kenneth Quist gør det egentligt i skiltedesign. På hans visitkort står både direktør, konsulent og montør i hans egen virksomhed, SuperSign, der har base i Kolding. Og det er netop de mange køreture, som gør, at han nu har kastet sig ud i et helt nyt projekt. Han har nemlig lejet bygningerne ved rundkørslen i Hammelev, som tidligere har huset forskellige spisesteder.

- Jeg har længe leget med tanken om at starte et nyt spisested op herude. Et slags cafeteria med tilbagelænet amerikansk dinér-stemning, hvor man kan få en refill kaffe hen over disken. Med industri, chauffører, vaskehal, tanken og beboelse tæt på er beliggenheden idéel. Der er mennesker herude hele tiden, siger Kenneth Quist, som har allieret sig med to kapaciteter indenfor madlavning.

Den ene er Christa Toft Hansen fra Vojens, mens Søren Olesen, der har en baggrund som butiksslagter, bliver daglig leder af Madhuset.

- Jeg ville hellere end gerne have morgentjansen. Den er ikke så populær, men jeg står gerne tidligt op. Så er der mange gode timer derhjemme efter arbejde, siger Christa Toft Hansen, som er uddannet ernæringsassistent og har arbejdet på kantiner på større virksomheder i området i mange år.

- Jeg har længe leget med tanken om at starte et nyt spisested op herude. Et slags cafeteria med tilbagelænet amerikansk diner stemning, hvor man kan få en refill kaffe hen over disken. Kenneth Quist, Madhuset
Annonce

Events i weekenden

Menukortet byder på både fastfood-klassikerne burgere, pølser og hot-dogs samt salater, sandwich og dagens ret. Og så er der friske rundstykker fra bageren, når Madhuset åbner døren om morgenen. Der vil også være en afdeling med dagligvarer.

- Dagens ret kan være alt fra stuvet hvidkål til chili con carne. Vi lægger stor vægt på, at råvarernes kvalitet er i top og lokale i det omfang, det er muligt. Vi får også spiritusbevilling, så gæsterne kan nyde en øl eller et glas vin til maden, siger Kenneth Quist, som også har planer om at arrangere events i weekenderne.

- Vi har jo hele pladsen at gøre godt med, så både motorcykelklubberne og bilklubberne får buddet om at holde træf her lørdag og søndag.

Kenneth Quist lader sig ikke afskrække af det faktum, at mere end en håndfuld andre har prøvet lykken med at få et spisested op at stå på adressen, siden bygningerne så dagens lys i 2006.

- Det skal bare gøres på den rigtige måde og med kvalitet for øje – så skal det nok blive en succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce