Annonce
Midtsyd

Nyt tilbud: Psykisk sårbare skal have pulsen op

En ny indsats i Tønder Kommune skal  give psykisk sårbare borgere mulighed for at få mere motion ind i hverdagen. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

Tønder Kommune: Kasper Bang Thorsager Jørgensen er ny idrætskoordinator i Tønder kommune.

Forskellige undersøgelser viser, at borgere med psykisk sårbarhed er underrepræsenteret i idrætsforeningerne. En ny indsats i Tønder Kommune skal derfor give netop denne gruppe borgere mulighed for at få mere motion ind i hverdagen, og det er her, at den nye idrætskoordinator kommer i spil.

- Som idrætskoordinator ser jeg frem til at være drivkraften for at kunne skabe relationer, aktiviteter og sociale fællesskaber for og mellem borgere, der forhåbentlig med tiden vil blomstre og mærke en fornyet livskvalitet og større mentalt overskud gennem idræt og bevægelse i foreningen, lyder det fra Kasper Bang Jørgensen i en pressemeddelelse, der indtil videre er ansat på 30 timer.

Hvilke aktiviteter, foreningen vil udbyde, er i høj grad op til medlemmerne, og hvad de godt kunne tænke sig.

Grundet hele COVID-19-situationen udskydes foreningens stiftelse med den stiftende generalforsamling, som ellers var tiltænkt som første skridt i retning af etableringen af foreningen. Det er tanken, at opstarten af foreningen vil bygge på en igangsættelse af aktiviteter inden udgangen af 2020, hvoraf disse vil blive tilpasset udvalgte målgrupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce