Annonce
Midtsyd

Orienteringsmøde for seniorer på Æ ´Træfpunkt

Borgerrådgiver Mette Garder Jensen er inviteret til at holde et oplæg hos Ældre Sagen Toftlund/Agerskov. Foto: Tønder Kommune
Ældre Sagen Toftlund-Agerskov inviterer til orienteringsmøde torsdag den 12. september.
Annonce

Toftlund: Blandt andet borgerrådgiver i Tønder Kommune, Mette Garder Jensen, vil komme til Toftlund for at fortælle om arbejdet med at støtte borgeren i at komme i dialog med det offentlige, eller med at forstå offentlige henvendelser, når Ældre Sagen Toftlund-Agerskov torsdag den 12. september kl. 19 inviterer til orienteringsmøde på mødestedet for seniorer Æ `Træfpunkt.

Derudover vil Verner Bruhn og Niels H. Andersen fra Ældrerådet Tønder Kommune fortælle om de opgaver, som rådet beskæftiger sig med. Også Poul Erik Hansen fra Frivillighedsrådet og Karin Toft fra Ældre Sagen Toftlund- Agerskov er inviteret til at fortælle om deres arbejde, tilbud og arrangementer.

- Formålet med informationsmødet er at oplyse om det arbejde, der bliver gjort i de forskellige råd og foreninger, da det kan være svært at synliggøre, hvad der foregår i hverdagen. Alt er derudover ikke egnet til at komme i dagspressen før en sag eller en opgave er afsluttet, hvilket betyder, at offentlighedens interesse måske ikke så stor, udtaler Niels Henning Andersen fra Ældre Sagen Toftlund-Agerskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce