Annonce
Midtsyd

Orienteringsmøder i Gram, Fole og Højrup

Menighedsrådenes orienteringsmøder er på trapperne, fortæller præst  Johannes Engholm Gjesing. Arkivfoto Thomas Holl
Annonce

GRAM: Hvert fjerde år er der menighedsrådsvalg, og for Gram, Fole og Højrups vedkommende er orienteringsmøderne, som afholdes inden valget, på trapperne.

- Menighedsrådene sørger for, at kirkerne står flot, de er arbejdsgivere, og meget andet. Før menighedsrådsvalgene går rigtig i gang, vil der blive afholdt et orienteringsmøde, hvor menighedsrådene fortæller om deres arbejde, lyder det fra sognepræst i Gram og Fole, Johannes Engholm Gjesing, på menighedsrådenes vegne.

- I Gram vil man desuden kunne høre om det nye mandskabsrum, der skal bygges i nærmeste fremtid. Desuden vil Lokalhistorisk arkiv komme og fortælle om de gamle præstegårde, der har ligget i Gram, uddyber præsten.

Orienteringsmøderne afholdes i Højrup tirsdag den 11. august klokken 19.00 i Forsamlingshuset, i Fole torsdag den 13. august klokken 17 i Sognehuset, samt i Gram torsdag den 13. august klokken 18.00 i Fritidscenteret. Sidstnævnte er med fællesspisning og musikalsk underholdning - tilmelding til spisning til Ruth på 2921 02 45.

Opstillingsmøder og selve valget kommer til at ligge senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce