Annonce
Midtsyd

Outlet-gigant åbner døren i Vojens

Dansk Outlet åbner butik på Trekanten i Vojens. Foto: Mette Henriksen
Dansk Outlet flytter ind i genbrugsbutikken Al-tings tidligere lokaler på Trekanten 1 i Vojens.
Annonce

Vojens: Det kommer til at bugne med tøj og sko til hele familien, når Dansk Outlet åbner døren på Trekanten 1 i Vojens, hvor købmand Preben Skousen igennem en årrække drev merchandiser-forretningen Al-ting.

- Vi har købt ejendommen og går i gang med at renovere lokalet den 1. august, hvilket er deadline for, at der er tømt for al inventar. Der er en del, der skal gøres, inden butikken kommer til at se ud, som vi gerne vil, men vi regner med at åbne døren her i Vojens i oktober, fortæller Benny Svendsen fra Dansk Outlet.

Konceptet bag Dansk Outlet er franchise-baseret og "lige ud af landevejen".

- Vi kan holde priserne nede, fordi vi til dels sparer på huslejen og ikke er kræsne med hensyn til beliggenheden, fortæller Benny Svendsen, der har stor succes med konceptet.

- Vi oplever, at folk gerne vil køre lidt længere, hvis prisen er i orden i forhold til varen. Og folk skal altså ikke tage fejl, for selvom det hedder outlet eller udgående varer, så er vi helt med på trenden, og får nye varer ind hver uge, tilføjer Benny Svendsen, der allerede er på udkig efter nye medarbejdere til Vojens-outletten.

-Vi lægger vægt på, at vores personale har en relevant uddannelse i tøjbranchen. Vores ansatte skal vide, hvad de snakker om, når kunden henvender sig. Lige her går vi absolut ikke på kompromis.

Dansk Outlet har i landsdelen også butikker i Tønder, Ribe, Rødekro og Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce