Annonce
Midtsyd

Perleplade-aktion: Vojens-brødre afleverede godt 6.000 kroner til Zoo

Søndag var en stor dag for brødrene Laurits og Arthur. De godt og vel 6.000 kroner, som de har tjent ved at sælge perleplader med dyr i lokalområdet skulle afeveres til Odense Zoo, som kvitterede med både gaver, et takkebrev og et gavekort. Privatbillede
Vojens-brødrene Arthur og Laurits Thulesen kunne søndag aflevere godt 6.000 kroner til Odense Zoo, som er været hårdt ramt efter corona-nedlukningen. Drengene havde igangsat en hjælpeaktion i form af en lille produktion af perleplader med dyr, for at støtte familiens yndede udflugtsmål.
Annonce

VOJENS: I Vojens har de to brødre, Laurits og Arthur Thulesen, brugt rigtig mange timer på at lave perleplader, som de har solgt i lokalområdet for at støtte Odense Zoo. Ligesom landets andre zoologiske haver er Odense Zoo hårdt ramt af manglende indtægter på grund af følgerne af COVID-19, og i Vojens har familien Thulesen fulgt situationen tæt og med stor bekymring.

- Vi har årskort til Odense Zoo og kommer der ofte, sommetider flere gange om måneden. Stedet betyder rigtig meget for os - vi har mange minder der og nyder hvert eneste besøg. Derfor blev vi alle rørte, da vi hørte, at Odense Zoo også har det svært i denne tid, fortalte drengenes mor, Nanna Thulesen, da avisen skrev om det flotte initiativ i maj måned.

Nu er der igen nyt at fortælle om de seje brødre og deres forældre, som søndag personlig kunne overbringe donationen til Odense Zoo.

- Vi havde aftalt med parken, at vi ville komme søndag, så der stod en medarbejder og ventede på os. Vi fik overført de 6.035 kroner, som det var blevet til, og drengene fik gaver, et gavekort til, når årskortene skal fornyes, samt en bamse og et brev fra direktøren, fortæller Nanna Thulesen, som har fået en masse gode oplevelser med hjem fra dagen.

- Det var meget overvældende og en kæmpe oplevelse for drengene.

Det var selveste direktøren fra Odense Zoo, som havde skrevet takkebrevet til de to drenge - en overvældende og stor oplevelse, fortæller drengenes mor, Nanna Thulesen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce