Annonce
Midtsyd

Pladsmangel: STUK udvider mellem skolen og hallen

STUK starter året med at skabe mere plads til kostskoleeleverne. Bygningen mellem skolen og hallen bliver på knap 300 kvadratmeter og kommer til at indeholde to klasselokaler og et fællesområde. Foto: Mette Henriksen
STUK har sat gang i byggeriet af nye klasselokaler og fællesområde for kostskoleeleverne.
Annonce

Toftlund: Siden STUK, Studenterkurset og Kostskolen i Sønderjylland, etablerede sit mellemtrin med elever fra 4. – 6. klasse, har der været pladsmangel på skolen.

- Vi har manglet lidt undervisningslokaler til vores kostskoleelever i forbindelse med etableringen af mellemtrinnet, og det er det, vi løser nu, fortæller rektor Morten Hansen Thorndal.

Bygningen mellem skolen og hallen bliver på knap 300 kvadratmeter og kommer til at indeholde to klasselokaler og et fællesområde.

- Bygningen skal bruges til vores kostskole – både i skoletiden og i elevernes fritid, og vi regner med at være færdige i løbet af sommeren, tilføjer han.

- Vi er stadig lidt udfordret i forhold til musiklokale og hjemkundskab. Her arbejder vi på at finde en fremtidig løsning, så al undervisning igen samles på matriklen, uddyber Morten Hansen Thorndal.

I forhold til pladsmangel har STUK været kreativ med at finde løsninger. Blandt andet lejede man sig sidste år ind i et lokale på den anden side af Vestergade, hvor der er musikundervisning for 7. og 8. klasse samt eleverne på skolens mellemtrin. Udover det er der med Haderslev Kommune indgået et etårigt lejemål på den tidligere Arnum Skole, hvor eleverne på mellemtrinet modtager undervisning i madkundskab. Baggrunden er, at der i Arnum er et decideret hjemkundskabslokale, som i højere grad dækker STUK´s behov.

- Vi har manglet lidt undervisningslokaler til vores kostskoleelever i forbindelse med etableringen af mellemtrinnet, og det er det, vi løser nu. Morten Hansen Thorndal, rektor
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce