Annonce
Midtsyd

Plejehjemsbeboer døde under mistænkelige omstændigheder: Sag afsluttes uden tiltale

Arkivfoto: Domstolsstyrelsen
En 85-årig kvinde blev fundet død i sin seng på Bregnbjerglunden i Vojens, og en ældre mand blev sigtet i den forbindelse.
Annonce

VOJENS: Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har besluttet at afslutte en sag om et dødsfald på et Plejehjemmet Bregnbjerglunden i Vojens uden at rejse tiltale i den. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 85-årig kvinde blev mandag den 29. juli fundet død i sin seng på plejehjemmet. Omstændighederne ved dødsfaldet gjorde, at det blev undersøgt som mistænkeligt dødsfald. En ældre mand, en 90-årig mand med demens, blev anholdt på plejehjemmet og sigtet for drab efter straffelovens paragraf 237 og fremstillet i retten i Sønderborg, hvor dommeren løslod ham. Sigtelsen blev dog opretholdt. Sagen er blevet bredt efterforsket i et forsøg på at finde vidner, tekniske spor eller andet, det kunne klarlægge, om det med sikkerhed drejede sig om et drab og i givet fald, om der kunne findes beviser for at den ældre mand eller andre stod bag det. Anklagemyndigheden har nøje gennemgået det efterforskningsmateriale, der ligger i sagen og vurderet, at der ikke vil kunne rejses tiltale mod hverken den ældre mand eller andre i sagen. Der er ikke beviser, der vil kunne føre til en domfældelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce