Annonce
Midtsyd

"Posen og Pæren" i Toftlund er snart fortid

Det er 68-årige Finn Autzen fra Løgumgårde, der overtager den tidligere butik i Østergade i Toftlund per 1. juni. Han skal både have privat bolig og værksted på matriklen. Foto: Mette Henriksen
68-årige Finn Autzen har købt ejendommen i Toftlund, der har været forretning i mange år.

TOFTLUND: - Jeg mangler en legeplads til alle mine maskiner.

Sådan siger pensionist Finn Autzen kort og godt, efter at have købt ejendommen i Toftlund, som i dag huser forretningen "Posen & Pæren".

Den 68-årige kommer fra Løgumgårde, hvor han har drevet autoværkstedet Løgumgårde Auto. Det er for længst solgt videre, men Finn Autzen er blevet boende på adressen i en lejebolig.

Annonce

Keder sig

Per 1. juni overtager han ejendommen i Østergade 47, og det glæder han sig til. Det samme gør hans kone. Ægteparret flytter nemlig ind i boligen bag ved butikken, mens det nuværende butikslokale og tilstødende værksted skal være Finn Autzens omtalte "legeplads".

- Jeg går jo og keder mig lidt. Det gør man, når man er vant til at arbejde en 10-12 timer om dagen, og går på pension. Folk er begyndt at sige, at jeg slider på min lille hunds poter, fordi jeg går så mange tur med den. Og min kone ser også frem til, at jeg får mere plads, så jeg kan gå og hygge mig med mine maskiner, fortæller Finn Autzen.


Jeg går jo og keder mig lidt. Det gør man, når man er vant til at arbejde en 10-12 timer om dagen, og går på pension.


Finn Autzen er blandt andet den stolte ejer af en fin samling Massey Ferguson traktorer, som alle trænger til en kærlig hånd.

- Jeg har massevis af forskellige maskiner, som jeg skal nusse lidt om nu, slutter han.

Op til overtagelsen er der indtil videre stadig salg fra butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce