Annonce
Midtsyd

Racerkører Patrik Matthiesen skal køre for HHC Motorsport i European GT4-serien

Den 21-årige racerkører Patrik Matthiesen skal i den kommende sæson kører for HHC Motorsport i European GT4-serien. Patrik har tidligere kørt for HHC Motorsport. I år skal han køre i teamets McLaren 570S GT4. PR-foto
Annonce

Sønderborg: Den 21-årige sønderjyde Patrik Matthiesen vender nu tilbage til sports car racing-teamet HHC Motorsport, hvor han sammen med Lewis Proctor skal dele en af HHCs McLaren 570S GT4-biler i år. HHC, hvis kørere blev nummer to i 2018 GT4 European Series, vender tilbage til mesterskabet efter at have kørt i britisk GT i 2019, hvor de sluttede på tredjepladsen i mesterskabet med bil #57 - McLaren 570S GT4.

Da HHC Motorsport foreslog Patrik at følge med dem til European GT4 Series, var Patrik Matthiesen ikke sen til at tage opfordringen op, så efter fire sæsoner i britiske løbsserier er det nu tid til at prøve kræfter med nye baner og ny serie. Patrik’s nye co-driver Lewis Proctor, har kørt i det Britiske GT-mesterskab de seneste to sæsoner for Tolman Motorsport, og blev samlet 4’er i sidste sæson.

- Jeg ser frem til at vende tilbage til HHC Motorsport og folkene bag teamet, især fordi de har været en stor del af min udvikling som racerfører. Det vil være mit første år i en McLaren GT-bil, og der vil være meget at lære, men jeg tager det som en udfordring. Selvom 2020 vil være mit første år i denne bil, er jeg overbevist om, at Lewis Proctor og jeg vil være i stand til at kæmpe med om podieplaceringer, siger Patrik Matthiesen i en pressemeddelelse.

HHC Motorsport blev i 2018 nummer to i GT4 med deres to McLaren 570S GT4-biler. Patrik Matthiesen får den skotske kører Lewis Proctor som makker i bilen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce