Annonce
Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Gram Senior Løbegruppen er med til at sætte fokus på synlighed i trafikken i de mørke måneder med et refleksløb torsdag den 22. oktober. Det finder sted ved Gram Fritidscenter. Pressefoto
Annonce

Gram: Løbeklubber, skoler og foreninger landet over lyser torsdag den 22. oktober Danmark op, når de i samarbejde med Børneulykkesfonden afvikler Refleksløb på Årets Refleksdag.

Gram Senior Løbegruppen har i den forbindelse arrangeret sit eget refleksløb, som finder sted ved Gram Fritidscenter samme dag klokken 18.45. Formålet med løbet er at sætte fokus på synlighed i trafikken i den mørke tid.

Årets Refleksdag er en årligt tilbagevendende begivenhed, der har til formål at sætte fokus på, hvordan reflekser skaber synlighed i trafikken i den mørke tid, så der i sidste ende undgås ulykker.

En undersøgelse, som YouGov netop har foretaget for Codan, viser, at kun 53 procent af motionister bruger reflekser eller lygter, når de motionerer udendørs, og det er mørkt.

Årets Refleksdag er startet af Børneulykkesfonden og Codan. Dagen falder hvert år om torsdagen, inden vi stiller urene om til vintertid i oktober måned

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce