Annonce
Midtsyd

Rema1000 i Gram forventes at åbne ultimo november

Fundamentet er lagt og byggeriet skrider planmæssigt frem, så nu går det  stærkt med slotsbyens nye Rema1000, som forventes at åbne ultimo november. Foto: Mette Henriksen
Annonce

REMA: Der sker hele tiden nyt på den grund, hvor Grams tidligere bibliotek og nogle nabobygninger ned til rundkørslen lå indtil begyndelsen af året, og som fremover bliver adressen på byens nye Rema1000 butik.

- Byggeriet holder tidsplanen, og butikken forventes at åbne ultimo november, fortæller Freddie Eriksen fra udviklingsselskabet Eriksen Group i Aarhus, som har lavet en lang række butikker for Rema1000, og som også står bag den nye butik i Gram.

Ifølge oplægget er der tale om et byggeri med fladt tag, der må have en maksimal højde på 8,5 meter. Lokalplanen stiller desuden krav om, at der skal plantes træer i forbindelse med parkeringsarealer for at give parkeringsarealet et grønt udtryk. Af lokalplanområdets cirka 5.000 kvadratmeter vil 1.200 udgøre butikslokale.

Også den kommende købmand i slotsbyen er der sat navn på. Niels-Jørgen Aamand, 43 år, er bosiddende i Skrydstrup og kommer fra en stilling som souschef i Rema 1000 i Vojens, hvor han har været ansat de sidste ti år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce