Annonce
Midtsyd

René fra Gram er med i berygtet datingprogram: - Jeg har det fint med at familien kigger med

Luksus, pool, drinks, fest, smukke piger og ikke mindst kameraer døgnet rundt var dagligdagen på settet i Grækenland, hvor sæson 3 af datingprogrammet Ex on the Beach blev optaget. - Man skal ikke tage sig selv så seriøs - det var en fed oplevelse at være med, siger René Hoffbeck Rasmussen. Foto: Discovery Networks Danmark
René Hoffbeck Rasmussen fra Gram får sin debut som reality-deltager i Ex on the Beach, der vises på Kanal 4 og streamingtjenesten Dplay. Sæson 3 har premiere på søndag.
Annonce

Gram: - Jeg er bare en helt almindelig dreng fra Gram, der har gået i skole her i byen, har taget studentereksamen på Ribe Katedralskole, som handler nede i den lokale Brugs, og som giver den maks gas til Pins`Mærken.

Sådan siger 22-årige René Hoffbeck Rasmussen, der én af de otte nye deltagere i det berygtede datingprogram på Kanal 4, Ex on the Beach, hvor stort set intet er for intimt, privat, pinligt, mærkeligt - eller i det hele taget er under bæltestedet.

Alligevel har René, der er vokset op sammen med to søstre som ´den mest forkælede efternøler ever´, som han selv udtrykker det, ikke tænkt sig at advare familien forud for de afsnit, hvor det går vildest for sig på luksushotellet i Grækenland, hvor programmet er filmet.

- Hvis jeg siger til min mor, at hun ikke skal se det, så er hun typen, der netop gør det, siger René med et af de kæmpe grin, der muligvis er en af grundene til, at han blev en af de otte udvalgte Ex´er.

- Jeg har det fint med, at dem derhjemme kigger med. Min familie, og i det hele taget alle dem jeg kender, har jo set mig gå amok til Pins´Mærken i alle årene, så der er intet nyt i det.

-Jeg kan stå inde for alt, som jeg har gjort i programmet. For selvom det går ud på fest, sex og at score damer, så har jeg aldrig drukket mig fuld på en måde, at jeg ikke kunne huske noget efterfølgende. Der er ikke noget at være flov over. Det har været fedt og en kæmpe oplevelse at være med. René Hoffbeck
Annonce

Kan stå inde for alt

Ex on the Beach har taget alt det bedste fra reality-genren: Ægte følelser, intriger og vilde personligheder, og krydrer det med noget vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester. Hele konkurrenceelementet er skåret væk, så i bund og grund er formatet en klassisk soap med rigtige mennesker, og dermed er alt på spil.

- Jeg kan stå inde for alt, som jeg har gjort i programmet. For selvom det går ud på fest, sex og at score damer, så har jeg aldrig drukket mig fuld på en måde, at jeg ikke kunne huske noget efterfølgende. Der er ikke noget at være flov over. Det har været fedt og en kæmpe oplevelse at være med, siger René, der selvsagt ikke kan fortælle detaljer fra programmet.

- Alle deltagere har skrevet under på, at vi ikke afslører noget som helst omkring hvad der foregår før og imens programmet kører.

Annonce

Ville nyde livet i Spanien

René befandt sig allerede i udlandet, nærmere sagt i Spanien, da Kanal 4 kontaktede ham i maj måned med henblik på at deltage i reality-programmet, der er et af Danmarks pt populæreste.

- Jeg havde sagt ja til et år som telemarketing-sælger i Spanien, hvor jeg bare skulle nyde livet med lidt arbejde, sol, strand og party. Så da de kontaktede mig fra kanalen, var jeg faktisk ikke overbevist med det samme. Omvendt tænkte jeg, at den chance får jeg nok ikke igen, og Spanien løber jo ingen steder. Man er kun 22 år en gang i livet, og på et tidspunkt skal jeg vel også have en kæreste, og så er det jo nok forbi med det vilde liv, griner René.

Forud for castingen, der foregik fra Spanien på Skype, skulle René og de andre deltagere igennem flere psykologsamtaler- og tests.

- Testresultaterne belyser, om man mentalt kan holde til et reality-program som Ex on the beach, som rent mentalt godt kan være hård kost. Producerne skal være sikre på, at man ikke går ned efter en dag eller to. Vi lærer også noget om, hvordan vi i det hele taget tackler den øgede opmærksomhed, som vi får ude i landet, fortæller René, der glæder sig til livet i rampelyset, som deltagelsen i Ex on the Beach automatisk udløser.

- Vi kommer til at besøge klubberne rundt omkring og vil i det hele taget blive eksponeret på alle mulige platforme. Jeg glæder mig til det – det indrømmer jeg gerne, men omvendt ved jeg godt, at det er en overfladisk verden at blive kastet ud i, hvor man skal passe på sig selv, siger René, der er klar til meget mere kendisliv.

- Jeg tager tingene som de kommer, men jeg kunne da godt tænke mig at fortsætte med tv eller som influencer på instagram. Når man kommer fra en lille by som Gram, så er man måske endnu mere sulten på oplevelser ude i den store verden.

Barndommens gade, Østergade i Gram, hvor René bor sammen med familien. Foto: Mette Henriksen
René sammen med familiens guldklump i søsterens have. Her bor den 22-årige, når han ikke rejser rundt for at deltage i de mange forskellige pressearrangementer, som er del af konceptet bag Ex on the Beach. Foto: Mette Henriksen
Gram-drengen René er en af de otte deltagere, der er med i startopstillingen i 3. sæson af det populære datingprogram på Kanal 4. Foto: Discovery Networks Danmark
Som mange andre unge er René vild med at spille computer. Noget andet, som han også er god til, er at give den gas i byen sammen med vennerne fra Gram og poste det på Instagram, hvor tv-casterne typisk finder deres deltagere. Foto: Mette Henriksen
- Kan du ikke skrive, at jeg også er fodbolddommer. Det er min far nemlig lidt mere stolt over, end det, som jeg laver på tv lige nu, griner René. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce