Annonce
Midtsyd

Så er det op på mountainbiken

Alle interesserede kan være med til at motionere og dyrke det socciale samvær i mountainbikeklubben MTB Stensbæk som led i konceptet Mandfolk på Mountainbike. Her gør nogle af klubbens medlemmer klar til en tur. Fra venstre ses Bo Lindahl, Lars Kaspersen, Dennis Pedersen og formand Claus Baagøe Larsen. Foto: Thomas Holl
Mountainbikeklubben MTB Stensbæk inviterer alle til at motionere og dyrke det sociale samvær i området omkring Stensbæk Plantage. Det sker som led i konceptet Mandfolk på Mountainbike.
Annonce

Gram: Mountainbikeklubben MTB Stensbæk har siden 2014 været et forum for alle, der godt kan lide at motionere i naturen og samtidig dyrke det sociale samvær.

Nu er klubben blevet en del af Mandfolk på Mountainbike, som er et samarbejde mellem DGI Cykling og Danmarks Cycle Union. I hele vinter- og forårsperioden arrangerer den lokale klub cykelture, der varer mellem 60 og 90 minutter. Udgangspunktet er parkeringspladsen ved Goliaths Hoved på Stensbækvej ved Gram, og alle kan være med.

- Mandfolk på Mountainbike handler om at få rørt sig i naturen, samtidig med at man har nogle hyggelige timer sammen. Vi har netop kørt vores første tur, og vi vil gerne være mange flere, fortæller Claus Baagøe Larsen, der er formand for MTB Stensbæk.

Annonce

Kører i åbent område

Klubben blev for fem år siden etableret som MTB Ribe, men da man tidligere på året rykkede til Gram, skiftede man navn til MTB Stensbæk. Klubbens godt 100 medlemmer træner i og omkring Stensbæk Plantage, hvor man vedligeholder to mountainbike-spor på henholdsvis 7,6 og 3,2 kilometer.

- Det er dog ikke her, vi kører vores Mandfolk på Mountainbike-ture. Det foregår i stedet i det åbne område omkring plantagen, siger Claus Baagøe Larsen.

Mandfolk på Mountainbike køres som nævnt i de kommende måneder med start fra parkeringspladsen ved Goliaths Hoved, og det foregår om søndagen klokken 10.

- Alle er velkomne. Man skal bare møde op, og så sørger vi for lidt forplejning, inden vi cykler afsted. Man vil i enkelte tilfælde kunne låne en mountainbike, men udgangspunktet er, at man selv skal have en med, siger Claus Baagøe Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce