Annonce
Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

- Bænkene er til fri afbenyttelse og jo bedre, vi behandler dem, jo længere levetid vil de få, lydet det fra de lokale ildsjæle. Privatfoto
Annonce

BEVTOFT: Bevtoft Borgerforening har søgt og modtaget en bevilling på 45.000 kroner fra Landdistriktspuljen til opsætning af bænke i nærområdet. Sideløbende er de øvrige bænke i nærområdet blevet rengjort, mens andre har fået nyt træværk.

- Som supplement til de kommunale og amtslige bænke i området, har Borgerforeningen gennem tiden opsat bænke med varierende holdbarhed. Bænke, som desværre har måttet fjernes igen, når tidens tand har taget for store bidder i træet. Med sådan en bevilling har det denne gang været muligt for os at indkøbe seks langtidsholdbare parkbænke, som nu alle er nedstøbt i jorden og udstyret med sæde og ryg i teak – og som samtidig er rigtig gode at sidde på, fortæller én af byens ildsjæle Ingrid Danstrup.

Specielt en bænk bag rensningsanlægget, vest for Diagonalvejen, har været savnet.

-Det er en bænk som vi har døbt Mortensens bænk, da vi ofte har set Mortensen sidde her, når hans morgentur var ved at være til ende. Nu behøver han således ikke længere at undvære en siddeplads, hvor han igen kan få pusten samtidig med, at han nyder nogen af de naturskønne omgivelser, som Bevtoft er omgivet af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce