Annonce
Midtsyd

SønderjyskE er nu også pokalmestre i ishockey

SønderjyskE med pokalen efter sejren i Final4 ishockey finalen mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE i Bentax Isarena i Aalborg, lørdag dem 30. januar 2021. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

VOJENS: I en tæt og spændende kamp i Bentax Isarena i Aalborg trak SønderjyskE det længste strå mod lokalrivalerne fra Esbjerg, der længe strittede godt imod, men i sidste ende triumferede Patrick Galbraith og Co.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

SønderjyskE's anfører Mike Little deler guldmedaljer ud efter sejren i Final4 ishockey finalen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Igen var det en flot holdindsats over hele linjen. Yannick Vedel, der aldrig har været i nærheden af at vinde noget i dansk ishockey, lyste op med to vigtige mål. Og så selvfølgelig Mike Little, som var med i meget og efter kampen blev kåret til Pokalfighter.

Annonce

Powerplay gjorde forskellen

Mens spillet bølgede frem og tilbage med et lille overtag til SønderjyskE, væltede målende pludselig ind kort før anden pause. Først kom SønderjyskE på 2-1, da Mike Little slap afsted to med én med Yannick Vedel. Little serverede pucken perfekt på tværs til Vedel, som scorede sikkert. Inden jublen i den lyseblå lejr havde lagt sig havde Esbjerg udlignet igen. Dermed stod der 2-2 inden tredje periode.

Igen skiftede momentum, for SønderjyskE startede bedst i tredje periode. Der skulle dog et powerplay til, inden det vigtige mål til 3-2 kom. Mike Little trykkede af, og returen var Brendan Harms hurtig over, og så var SønderjyskE foran for tredje gang i kampen.

Og med under seks minutter tilbage scorede SønderjyskE igen i powerplay. Brown løftede elegant pucken over til Vedel, som for anden gang i kampen lynede. Det blev afgørende. Sekunderne tikkede ud, og SønderjyskE kunne triumfere for fjerde gang i pokalturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce