Annonce
Midtsyd

SønderjyskE-topscorer bliver håndboldtræner på VGIE

Med sin egen erfaring som aktiv håndboldspiller hos SønderjyskE, ser Celina Hansen især fællesskabet som en utrolig vigtig medspiller for de unges forståelse af sporten. Privatfoto
Celina Hansen nyansat håndboldtræner på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole.
Annonce

Vojens: - Vi er utrolig heldige her hos VGIE med dygtige håndboldtrænere som Celina - og det giver en ekstra dimension til vores samarbejde med SønderjyskE. Vores håndboldelever får en god forståelse for, hvordan det er at spille håndbold på højt niveau - og det giver dem mulighed for at finde ud af, om det er noget, de selv har lyst til at stræbe efter.

Celina Hansen har spillet håndbold, siden hun var ganske lille, og med dedikation er hun blevet en topspiller på SønderjyskEs 1. divisionshold. Et stort plus for VGIE og de elever hun træner, hvor hun kan dele ud af de guldkorn, hun har fået i løbet af sin tid i håndboldbranchen.

- Som træner på VGIE kan jeg gøre en forskel for de unge. Samtidig er det fantastisk at få lov til at se, hvordan spillerne udvikle sig. På en efterskole ser man virkelig, hvordan de rykker sig individuelt og i fællesskabet, både når det gælder sporten, men også fagligt og personligt, fortæller Celina Hansen, der startede som lærer på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole efter sommerferien.

Celina Hansen nyansat håndboldtræner på Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole og bagspiller for SønderjyskEs 1. divisionskvindehåndboldhold. Foto: SønderjyskE
Annonce

Stærk holdånd

Med sin egen erfaring som aktiv håndboldspiller hos SønderjyskE, ser Celina Hansen især fællesskabet som en utrolig vigtig medspiller for de unges forståelse af sporten - det skaber nemlig holdånd:

- Håndbold er en holdsport - og der er mange ting, der skal gå op praktisk, når man spiller som et hold. På en efterskole som VGIE dyrker man fællesskabet, og det giver et helt unikt sammenhold, som smitter positivt af på den måde, de unge spiller sammen som et hold. Fællesskabet motiverer eleverne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce