Annonce
Midtsyd

Sabine advarer andre katteejere i Skrydstrup: - Vores kat er blevet slået ihjel

Familien Wehlers elskede kat Dori blev kun et år. Privatfoto
Sabine Wehler fra Skrydstrup frygter, at familiens etårige kat er blevet slået ihjel af en kattemishandler.
Annonce

SKRYDSTRUP - Til alle dem, som har katte her i Skrydstrup: Vores kat, som lå på Hvedemarksvej, er blevet slået ihjel med en sten. Vi har taget billeder, men vi vil ikke offentliggøre dem, da det ikke er et rart syn.

Sådan lyder Sabine Wehlers Facebook-opråb, hvor hun har valgt at stå frem, for at advare andre katteejere i byen.

- Det er ikke os selv, men en beboer i gaden, som har taget billederne. Han kunne se at stenen, som Dori er blevet slået ihjel med, kommer fra hans grund, siger Sabine Wehler.

Annonce

Kattemishandler på spil?

Det er tredje gang, at familien fra Skrydstrup mister en kat på få år.

- Vi har tidligere haft en hankat, som blev mishandlet, mens en anden kat blev skudt med et haglgevær. Dyrlægen kunne begge gange bekræfte, at katten ikke var blevet påkørt af en bil eller skadet på anden vis. Og det blev Dori heller ikke. Hun er tydeligvis blevet slået ihjel med den sten, som stadig lå lige ved siden af hendes pote, da vi fandt hende. Hun havde ikke andre skader, tilføjer Sabine Wehler, som nogle timer efter hændelsen stadig er i chok.

Sabine Wehler med Dori som lille killing. Privatfoto

- Vi, og især vores tiårige datter, er frygtelig kede af, at vores elskede kat er død. Måden, det er sket på, er jo chokerende i sig selv. Jeg kan se i opslagets tråd, at en anden kat her i byen er kommet hjem med en brækket skulder i dag. Det kunne tyde på, at der er en kattemishandler på spil.

Annonce

Glad for Skrydstrup

Sabine Wehler og hendes familie har boet i Skrydstrup siden 2014. Familien stammer oprindeligt fra Hamborg-området.

- Vi er glade for at bo her i Skrydstrup. Her er fredeligt og rart, men det her er chokerende. Jeg er godt klar over, at der altid vil være nogen, som føler sig generet af, at der kommer fremmede katte ind i deres have. Men især herude på landet skulle folk da bare være glade for, at kattene holder bestanden af skadedyr nede, slutter den katteejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce