Annonce
Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Indsamlerne fra Røde Kors' Nørre Rangstrup-afdeling havde både engangshandsker, mundbind og håndsprit med, da de forleden stemte dørklokker i lokalområdet. Privatfoto
Overskuddet blev en smule større end sidste år, da indsamlerne i Røde Kors' Nørre Rangstrup-afdeling forleden samlede penge ind til velgørende formål.
Annonce

Der kom næsten 50.000 kroner ind til velgørende arbejde, da Røde Kors’ Nørre Rangstrup-afdeling forleden samlede ind i forbindelse med organisationens landsindsamling.

Ved husstandsindsamlingen i Toftlund, Agerskov, Branderup og Arrild kom der 25.251 kroner i bøsserne. Dertil kom et lignende beløb på MobilePay, netbank og sms.

- Det er vi godt tilfredse med. Overskuddet er endda en lille smule større end sidste år, siger Hanna Holmgaard, der er formand for den lokale afdeling.

Hun tilføjer, at indsamlerne naturligvis fulgte myndighedernes regler og anbefalinger, da de var ude at stemme dørklokker.

- Alle indsamlere havde håndsprit og mundbind med ude på ruterne, og de sørgede for at holde den nødvendige afstand, når de talte med folk. Og vi er rigtig glade for, at vi blev godt modtaget alle steder; der var ingen kritik af, at vi valgte at gennemføre indsamlingen i denne corona-tid.

På landsplan blev der indsamlet 13,5 millioner kroner. Pengene går til nødlidende børn i Yemen og Syrien samt udsatte i Danmark.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Klumme: U2?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Annonce