Annonce
Midtsyd

Sammenlægning: Nyt samarbejde skal styrke handlen i Vojens

Sammenlægningen betyder blandt andet, at de de lokale ildsjæle i Vojens kan bruge tiden på det, de synes er sjovt – nemlig at drive aktiviteterne. Arkivfoto: Mette Henriksen
Annonce

VOJENS: Nye tider for det liberale erhverv i Vojens: Vojens Handels- og Erhvervsklub er overgået til Haderslev Erhvervsråd (HER), red.), og det er noget, som en af Vojens´ kendte butiksindehavere, Allan Bolander, imødeser med spænding.

- De har det gjort det i Gram, og nu gør vi det samme her i Vojens. Det er svært at sige, hvad der venter os, for samarbejdet er jo nyt, og coronaen har betydet, at vi ikke har kunnet mødes, for at snakke strategi og planer, men det skal nok komme, siger han.

- Overordnet synes jeg bestemt det er positivt, at vi bliver del af et større fællesskab. Hvis vi skal have troen på handlen i Vojens, Gram og Toftlund for den sags skyld, så må vi skyde lidt i fælleskassen. Personligt har jeg altid brændt for at lave aktiviteter, der kan få folk til byen.

Også HER melder ud, at sammenlægningen fremadrettet betyder flere aktiviteter og events, by- og markedsfester, når verden altså igen tillader det, og endnu mere liv i handlen.


Med sammenlægningen ser vi et stort potentiale for at fremme og udvikle handlen i Vojens og skabe endnu mere aktivitet, både helt lokalt, men også på tværs i kommunen.

Gry Klok Thomsen, HER


- Det nye samarbejde betyder, at HER sørger for driften, såsom foreningsarbejde, medlemsadministration og markedsføring, mens de lokale ildsjæle skal bruge tiden på det, de synes er sjovt – nemlig at drive aktiviteterne, fortæller teamleder for Oplevelsesteamet i Haderslev Erhvervsråd, Gry Klok Thomsen, som takker for tilliden.

- Det er så vigtigt, at der sker noget i vores byer, og vi glæder os til at være en del af udviklingen i Vojens. Med sammenlægningen ser vi et stort potentiale for at fremme og udvikle handlen i Vojens og skabe endnu mere aktivitet, både helt lokalt, men også på tværs i kommunen, tilføjer hun.

Også Haderslev Butikkers handelskoordinator, Christian Schulz, glæder sig over sammenlægningen, som han ser et stort potentiale i.

- Jeg ser frem til at understøtte aktiviteterne i Vojens og være med i udviklingen af aktiviteter på tværs af vores handelsbyer, lyder det herfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce