Annonce
Midtsyd

Santé genåbner torsdag: - Vi befinder os i en glædesrus

Indehaverne af Santé Fitness i Vojens, Ole og Sandie Christiansen, har i det seneste år været i en situation, som de aldrig havde kunnet forestille sig, at de ville havne i. Nu skal der fokuseres på det positive og genåbningen torsdag. Arkivfoto: Poul F. Skøtt
Fra på torsdag genåbner spillesteder, teatre, festivaler og biografer for op til 2000 personer. Også fitnesscentrene står på den aktuelle genåbningsliste, og det glæder indehaverne af Santé Fitness i Vojens - mildest talt.

VOJENS: Et flertal i Folketinget har talt: Fra på torsdag genåbner spillesteder, teatre, festivaler og biografer for op til 2000 personer – og vi må igen give den gas på fitnesscentrets løbebånd.

Og det er især sidstnævnte som, ikke overraskende, glæder Sandie og Ole Christiansen fra Santé i Vojens.

-Det er faktisk min kones fødselsdag i dag, så jeg troede jo egentlig bare vi skulle gå og fejre hende lidt i dag - og det skal vi jo på en måde også. Det er jo bare vanvittig dejligt, at vi må genåbne torsdag, siger Ole Christiansen, der har mere end travlt med klargøringen af fitnesscentret.

Annonce

- Som forud for hver genåbning indtil nu, sker det med få dages varsel og med en masse tvivlsspørgsmål om, hvor mange vi må være, og hvad der ellers skal overholdes af retningslinjer. Vi troede faktisk først vi ville få lov den 21. maj, men så blev det så nu, siger Ole Christiansen og skynder sig at tilføje:

- Lige nu befinder vi os i en glædesrus – det kan godt være, at det bliver en begrænset glædesrus, for lige her og nu ved vi ikke, hvordan det forholder sig med de 25 personer, vi må være. Er det afhængigt af fitnesscentrets størrelse, kapacitet og mulighed for bemanding? Vi ved det ikke, men vi håber, at vi bliver klogere i løbet af i dag og i morgen.

Fokus på det positive

- Genåbningen af et fitnesscenter er alt andet lidt mere komplekst, end eksempelvis en frisør. Hvis vi nu bare tager coronapasset, så er det jo et spørgsmål, om man orker at blive testet flere gange om ugen, for at komme her og træne. Men Sandie og jeg har aftalt, at vi skal fokusere på det positive og skubbe tvivlen og negativiteten til side – den har fået lov til at sætte dagsordenen alt for længe her i corona, siger Ole Christiansen og uddyber:

- Lige nu vil vi bare nyde følelsen af, at vi kan få vores hverdag tilbage – og alle vores fantastiske medlemmer, som har været med til at bære os igennem det her. Så tager vi resten hen ad vejen.


Lige nu vil vi bare nyde følelsen af, at vi kan få vores hverdag tilbage – og alle vores fantastiske medlemmer, som har været med til at bære os igennem det her. Så tager vi resten hen ad vejen.

Ole Christiansen, Santé Fitness
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce