Annonce
Midtsyd

Seks unge Vojens-drenge på SønderjyskE-kontrakt

Mathias Borring Hansen har fået en toårig aftale.Foto: Jürgen Schadow
Et stærkt ungdomskuld på seks spillere, der alle har fået ishockeyopdragelsen i Vojens Ishockey Klub, har fået kontrakt i SønderjyskE Ishockey for den kommende sæson.
Annonce

VOJENS: Der er masser af sønderjysk blod på det hold, som SønderjyskE Ishockey sender på isen i Frøs Arena i den kommende sæson.

Vojens Ishockey Klub har fostret mange gode ishockeyspillere igennem tiden, og også i næste sæson vil der være mange egenudviklede spillere på ligaholdet, lyder det i en pressemeddelelse fra SønderjyskE.

Seks unge Vojens-drenge, der tilsammen har spillet mere end 150 ungdomslandskampe, har skrevet kontrakt med SønderjyskE Ishockey og er dermed klar i den lyseblå trøje, når der skal tages hul på den spændende 2020/21-sæson.

Det drejer sig om 18-årige Mathias Borring Hansen (forward), 18-årige Anders Biel (forward), 18-årige Andreas Holzmann (back), 19-årige Kasper Diedrichsen (back), 19-årige Mikkel Jensen (forward) og 21-årige Jakob Wittendorf (forward).

Borring, Biel, Holzmann og Diedrichsen har spillet alle hockeyårene i Vojens og SønderjyskE, mens Jensen og Wittendorf har været en tur over Odense Bulldogs, inden de igen er kommet hjem til Vojens.

- Fælles for dem alle gælder det, at det er nogle meget talentfulde spillere, og det kan også ses på deres ishockey-cv, hvor de alle står noteret for mindst 20 ungdomslandskampe. Det understreger den gode ishockeyopdragelse, de har fået i Vojens Ishockey Klub, og den udvikling skal de fortsætte med. Det kræver fortsat knaldhårdt arbejde, hvis de skal få et gennembrud i Metal Ligaen og på sigt blive profiler på holdet, men fundamentet er lagt, og nu skal der knokles på i det daglige, så de kan komme til at bidrage endnu mere til vores ligahold, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce