Annonce
Midtsyd

Sidste års rekord slået: 1280 veteranknallerter tøffede rundt i Fole

Omkring 1280 veteranknallerter var lørdag igen samlet til træf i Fole. Mange havde taget turen til Fole på to hjul langsvejsfra. Fotos: Mette Henriksen
Gæsterne kom langvejs fra, da Veteranknallerterne lørdag indtog Fole for 9. gang.
Annonce

Fole: Når man tager en rundtur på marken, hvor Fole hvert år inviterer til Veteranknallerttræf, så kan man ikke lade være med at føle sig henført til en svunden tid. En dag i nostalgiens tegn, hvor knægten på den borede knallert og med olie under neglene og pigen i den stramtsiddende Esso t-shirt, lårkort og nederdel, for en stund kommer frem igen.

Danmarks største veteranknallerttræf, som Fole-attraktionen efter sidste års succes med 1003 deltagende, registrerede knallerter og mere end 3000 gæster uofficielt blev kåret til, bliver der nørdet maskiner fra start til slut. Et frirum for kværn-entusiasterne, der fra premieren i 2011 med 65 deltagende knallerter har vokset sig større og større. Lørdag over middag kunne arrangørerne over højttaleren annoncere, at Fole med 1280 registrerede veteranknallerter havde slået sidste års succes.

-Selvom det er ret vildt, at træffet har vokset sig så stort, så er hyggen og passionen omkring det at køre på knallert, stadig i centrum, fortæller Kim Sørensen fra Fole Veteran knallertklub, som var med til at søsætte træffet for ni år siden.

Kim Sørensen fra Fole Veteran knallertklub er selv overvældet over den store succes, som arrangement er blevet på rekordtid. Foto: Mette Henriksen
Annonce

Ildsjæle og stærkt samarbejde

Fole Knallerttræf er drevet af frivillig arbejdskraft og ildsjæle med et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper og virksomheder. Overskuddet fra Fole Knallerttræf fordeles til bidragende foreninger og en brøkdel kanaliseres direkte over til næste års event. Arrangørerne er støttekredsen for Fole Friskole, Fole Spejdere og Fole Veteranknallertklub. Eventet blev født i 2011 og havde 65 deltagende veteranknallerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce