Annonce
Midtsyd

Sigurd Eskildsen støttede Pins’Mærken til det sidste

Sigurd Eskildsen, en ægte grammer, er ikke mere. Hans børn har nu sørget for, at han fik støttet den byfest, som han holdt så meget af, til det sidste. Privatfoto
Efterladtes børn opfordrede til at donere penge til Pins´Mærken, i stedet for at sende blomster. Det er der kommet knap 5.500 kroner ud af, som nu går til byfesten i Gram.
Annonce

GRAM: Med Sigurd Eskildsens død har Gram mistet et markant og vidtfavnende menneske.

- Sigurd var en ægte grammer. Han boede det meste af sit liv i Gram, og hans hjerte bankede for området her. I mange år var han en aktiv i foreningslivet. Han spillede håndbold og meget andet og var overalt, hvor der var mennesker. Han har med sin tilstedeværelse og sit gode humør betydet meget for Gram, fortæller formand for Pins´Mærken Johannes Gjesing.

En af de ting, som Sigurd satte højt, var den årlige byfest, Pins’Mærken. Derfor opfordrede børnene på Facebook til, at man i stedet for blomster sendte et beløb til Pins’Mærken – ”det ville være i Sigurds ånd”.

- Den opfordring tog mange imod. Knap 5500 kroner blev det til - penge som Pins’Mærken nu har fået. Det er meget overvældende, fortæller formanden, der er både glad for beløbet og rørt over ønsket om at støtte byfesten.

- Det fortæller noget om, hvor vigtigt det er, at vi har noget at samles om og glædes over. Derfor er en byfest ikke bare en byfest. Den er en del af et bysamfunds puls. Har byfesten det godt, har foreningslivet det godt, og så har byen det godt. Det vidste Sigurd. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at det skal blive ved med at være sådan, fortæller formanden

I år bliver Pins’Mærken pga. Corona holdt i haverne, Pins’i haverne. Man kan købe forskellige kits i butikkerne, eller man kan støtte på mobilepay 18884. Ethvert beløb vil gå til foreningslivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce