Annonce
Midtsyd

Skrydstrupkoret synger julen ind

Skrydstrupkoret giver to koncerter på søndag. Privatfoto
Annonce

Skrydstrup: Hvis ikke man er begyndt at komme i julestemning endnu, så er der hjælp at hente i Skrydstrup. Søndag den 6. december klokken 16.00 og 19.00 giver Skrydstrupkoret således julekoncert i Skrydstrup Kirke.

Julekoncerten kombineres med De ni læsninger, der er en juletradition, som danskerne har lånt fra England. Læsningerne er ni udvalgte steder fra Bibelen, som fortæller om skabelsen, syndefaldet, forudsigelsen om Jesu fødsel og frem til Jesu fødsel.

Skrydstrupkoret synger masser af julesange ind mellem læsningerne, og menigheden får også lejlighed til at synge med på julesalmerne.

Kor og menighed bliver akkompagneret af et firemands-ensemble, der er sat sammen til lejligheden. Gruppen består af Trine Kragelund på tværfløjte, Mik Storm-Jespersen på klarinet, Kirstine Kragelund Jensen på trompet og tidligere organist i Skrydstrup Kirke, Allan Ørslev, på klaver og orgel. Ørslev leder både kor og ensemble.

På grund af corona-situationen og begrænsninger på deltagerantal er det nødvendigt at bestille plads. Der kan bookes plads fra mandag den 30. november kl. 8.00 ved præstesekretær Dorte Jensen-Simonsen på mail-adressen dorje@km.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce