Annonce
Midtsyd

"Skynørden" Elisabeth fra Gram har udgivet himmelsk bog

Elisabeth Nejsum blev alene sidste år efter at have mistet sin mand, Egon, til kræft. Bogen er dedikeret til ham. Foto: Mette Henriksen
For Elisabeth Nejsum fra Gram er en sky langt mere end noget, der bare skygger for solen en smuk sommerdag. Nu har hun udgivet bogen "Når skyerne kalder".

GRAM: Hvis du ikke tror på, at der findes mere mellem himmel og jord, så kan du enten vælge at hoppe videre – eller at udvide din horisont.

Elisabeth Nejsum fra Gram har skrevet en bog om skyer, "Når skyerne kalder". En anderledes billedbog for voksne, som hun selv kalder den. Hun er godt klar over, at hun har skrevet en bog om et emne, som andre synes er ”lidt volapyk.” Og det må de gerne, ligesom man også gerne må betegne hende som "skynørd".

- De fleste af os har prøvet at ligge i græsset og kigge op i skyerne, mens vi gættede på, hvad de lignede. Det er sådan jeg har det, men jeg behøver ikke kigge på skyerne for at få et tegn. Jeg kan godt sidde indenfor og blive ”kaldet” til at se på skyerne – som om Universet kommunikerer til mig, fortæller Elisabeth Nejsum og uddyber:


De fleste af os har prøvet at ligge i græsset og kigge op i skyerne, mens vi gættede på, hvad de lignede. Det er sådan jeg har det, men jeg behøver ikke kigge på skyerne for at få et tegn. Jeg kan godt sidde indenfor og blive ”kaldet” til at se på skyerne.

Elisabeth Nejsum, forfatter bag "Når skyerne kalder"


- Sådan har jeg haft det i en del år. Jeg tror på Guds tilstedeværelse i os og på englenes hjælp i hverdagen. Jeg er opvokset med det overnaturlige. Min far havde varselsdrømme, og jeg har dem også selv. Det er noget, jeg har taget afstand fra i mange år, for det kan være en voldsom erkendelse for et ungt menneske at blive konfronteret med det overnaturlige. I dag ved jeg, hvordan jeg kan lukke af, når jeg har behov for ro.

Annonce

Skytsengle

Elisabeth Nejsum skulle da også selv tage nogle års tilløb til at skrive bogen - og ikke mindst havde hun brug for at rejse sig efter at have mistet sin mand, Egon, som døde af kræft sidste år efter flere års sygdom.

- Jeg er gået med bogen i hovedet længe. Egon og jeg har haft mange gode år sammen, og det er en del af livet at skulle herfra, siger hun.

Selvom Elisabeth Nejsum er et spirituelt menneske og tror på, at vi alle har en skytsengel, der passer på os og skubber os i ”den rigtige retning”, var det hendes nærmeste omgangskreds, som for alvor fik hende til tasterne.

- Min veninde, der er psykolog her i byen, er én af dem, som har bakket op om projektet. Jeg er hende taknemmelig for at lytte, vejlede og skubbe på, siger forfatteren.

Elisabeth Nejsums bog om skyer har været undervejs et stykke tid. Hun er glad for, at hendes mange skybilleder nu er kommet på tryk i form af en "anderledes billedbog for voksne", som hun selv udtrykker det. Foto: Mette Henriksen

- Jeg vil gerne give læseren bevidstheden om, at der er budskaber til os alle i det store univers. Og der er hjælp at hente, hvis vi åbner sanserne, kigger op og tør tage imod.

Bogen er dedikeret til Elisabeths afdøde mand. Kameraet har været en tro følgesvend i de mange år, som parret har nydt udelivet og naturen sammen.

Blå Bog

Navn: Elisabeth Celeste Elena Nejsum

Født i 1948 og opvokset i Vendsyssel

Uddannet fritidspædagog og lærer

Zoneterapeut, healer, samt regressions- og samtaleterapeut og grundlægger af Klinik Lotus i Gram

Du kan købe bogen "Når skyerne kalder" på www.klinik-lotus.dk/bogsalg/

- Med sit stille smil vil han fra den høje himmel sige: - Nu endelig får du gavn af dine 1000 skybilleder, slutter Elisabeth Nejsum med et varmt smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Midtsyd

Kviktest på vej til børn ned til seks år

Midtsyd

Krolfformand: - Ærgerligt at debattere på Facebook

Midtsyd

Ugens klumme: Grundstoffet i Danmark

Annonce