Annonce
Midtsyd

Sommercamp i Toftlund: Store Christian og lille Noah var aktive sammen

14-årige Christian og Noah på seks år brugte en dag i sommerferien på at være aktive sammen med andre børn og unge i Toftlund Hallerne. Foto: Mette Henriksen
DGI´s aktivitetsdag i Toftlund bød tirsdag på en masse forskellige idrætsgrene og aktiviteter for børn i alderen 6-17 år.
Annonce

TOFTLUND: - Det er første event efter lang tids pause, og der er fuldt hus. Så det er bare super, lyder det fra Toftlund Hallernes inspektør, Stig Warncke-Andersen, som tirsdag morgen kunne byde 30 krudtugler velkommen.

I forbindelse med Tønder Kommunes aktivitetsdage i sommerferien kunne børnene prøve en masse forskellige idrætsgrene og aktiviteter. Også forplejningen havde værterne sørget for, mens DGI havde sendt tre instruktører.

Annonce

Anderledes sommerferie

14-årige Christian fra Toftlund var én af de store på holdet, og det var især den store aldersforskel på børnene, som gjorde dagen til noget særligt.

- Det er super hyggeligt, at vi aldersmæssigt er blandet store og helt små. De yngste er ret seje her, så de kan godt selv, men ellers hjælper vi gerne, fortæller Christian, der som de fleste andre ser tilbage på en meget anderledes sommerferie grundet corona.


Det er super hyggeligt, at vi aldersmæssigt er blandet store og helt små. De yngste er ret seje her, så de kan godt selv.

Christian, 14 år


- Vi plejer at tage til ringridning hele familien om sommeren, men det kunne vi ikke i år, så det var rigtig ærgerligt. Det har i det hele taget været en ret stille og rolig ferie, så jeg har glædet mig til at deltage i kommunens sommercamp her i hallen.

Hockey var et hit. Foto: Mette Henriksen
En sej målmand med vinderattitude. Foto: Mette Henriksen
Christian og Noah hyggede sig i Toftlund Hallerne sammen med en masse andre børn fra Tønder Kommune. Foto: Mette Henriksen
Der var smil på læberne og fart over feltet i Toftlund Hallerne, hvor Tønder Kommune havde inviteret til sommercamp. Foto: Mette Henriksen


Sommercampen i Toftlund Hallerne er del af tilbuddet "aktivitetsdage i Tønder Kommune", som henvender sig til børn og unge i alderen 6-17 år fra Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce