Annonce
Midtsyd

Sommernyhed: Gram Slot udfordrer din indre detektiv

Det er et hold skuespillere, der giver liv til de karakterer, som er en del af Gram Slots sommernyhed, "Detektivgåden". Privatfoto

GRAM: På Gram Slot er man aldrig bagud med nye tiltag – således også denne sommer.

En tidsmaskine er nemlig landet midt på gårdspladsen og danner indgangen til sommerens familieoplevelse, ”Detektivgåden", på Gram Slot. Som usynlig detektiv bliver gæsterne sendt tilbage til en tid med grevinder, fæstebønder og et Danmark i krig mod svensken. Med sig får de besøgende en række gåder og hovedbrud i forskellige sværhedsgrader og jagten for at løse mysterierne går i gang.

Som en detektivroman

- Du skal forestille dig, at du sidder godt tilrette i din lænestol med en spændende detektivroman. Lige pludselig bliver du så suget ind i siderne, og lander midt i dramaet, som kun kan løses med dit skarpe detektivblik, siger Sanne Brodersen fra Gram Slot, som håber, at den aktive måde at indtænke publikum på, kan give en helt ny måde at opleve de forskellige historier og sagn på, der knytter sig til Gram Slot.

- Når du træder ind ad porten til slottet, så vil du blive mødt af skuespillere, der giver liv til de karakterer, som er en del af Detektivgåden, fortsætter Sanne Brodersen.

- Det, vi forsøger, er kort fortalt at skabe en levendegjort fortælling for alle dem, der ikke kan få nok af gåder, mystik og detektiver.


Det, vi forsøger, er kort fortalt at skabe en levendegjort fortælling for alle dem, der ikke kan få nok af gåder, mystik og detektiver.

Sanne Brodersen, Gram Slot


Udover at prøve kræfter med sommerens Detektivgåde kan du som gæst også besøge slottets minizoo, landbrugsmuseum, gårdbutik, park, café eller medbringe din egen picnickurv.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce