Annonce
Midtsyd

Soroptimister træder i pedalerne for den gode sag

Bente Lorenzen og Ida Gormsen fra Soroptimisterne i Vejle træder i disse dage i pedalerne, for at gøre opmærksom på de udfordringer, som det afrikanske land Burkina Faso har omkring sult. Lørdag formiddag kommer de til Gram. Privatfoto
Annonce

GRAM: Lørdag den 29. august sætter Soroptimisterne i Gram fokus på de udfordringer, som det afrikanske land Burkina Faso har omkring sult.

Fulgt på vej af medlemmer fra Ribe cykelklub ankommer Bente og Ida fra afdelingen i Vejle, der disse dage cykler Danmark rundt, for at øge opmærksomheden omkring et skolemadsprojekt i samarbejde med FN's fødevareprogram, WFP, til slotsbyen omkring klokken 10. Her vil soroptimister fra klubberne i Ribe, Rødding-Gram-Toftlund og Haderslev tage imod foran Gaveshopppen ved Torvet.

- Dorthe og Lars vil give de cyklende soroptimister fra Vejle ”lidt energi”, og soroptimisterne tilbyder de fremmødte frugt og vand, som er doneret af SuperBrugsen Toftlund, fortæller Hjørdis Hansen fra Gram, der er medlem i Soroptimist International Ribe. Hun håber at mange vil være med til at ønske de cyklende soroptimister velkommen til Gram, og sende dem godt videre til Aabenraa og Sønderborg.

Hjørdis Hansen understreger, at alle bidrag går ubeskåret og direkte til projektet i Burkina Faso Soroptimist International, der arbejder for menneskerettigheder samt kvinder og pigers status og vilkår.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce