Annonce
Midtsyd

Speedwaylivet i Vojens får et økonomisk løft

Speedwaykørerne Jonas og Jesper Knudsen sammen med kunderådgiver Stefanie Holm og Erhvervschef Ole V.B. Andersen fra Broager Sparekasse. Privatfoto
Sønderjylland Elite Speedway og talentudviklingen i Vojens Speedway Klub får gavn af et nyt sponsorat fra Broager Sparekasse, der har haft filial i Vojens siden 2019.

VOJENS: Det handler om meget andet end kroner og ører, når Broager Sparekasse ønsker at støtte den speedwaysport som - sammen med ishockey - har givet Vojens en central placering i de fleste sportsinteresserede danskeres bevidsthed.

- Vi blev taget godt imod, da vi åbnede vores filial i Vojens i august 2019. Helt fra starten har det været vores klare hensigt at give opbakning til lokale aktiviteter, kulturliv og sport, siger Morten Vestergaard, som er underdirektør i Broager Sparekasse.

Kærkomment løft

- Jeg ser netop mange sammenfald, mellem de værdier vi har i SES – Sønderjylland Elite Speedway og Vojens Speedway Klub. Nok vil vi gerne levere hæsblæsende underholdning, men på langt sigt handler det om at skabe vækst og netværk til gavn for hele Sønderjylland, siger Jacob Olsen fra Speed1way om det kærkomne økonomiske løft.

Onsdag den 21. april starter Dansk Metal Speedway League, hvor alle otte hold kommer i aktion for første gang i år, dog stadig uden publikum.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce