Annonce
Midtsyd

Spil Dansk i Gram: Syng med på Shubiduas største hits

Bandet SoupSteak&Ice serverer Shubiduas største hits ved et Spil Dansk-arrangement i Gram Fritidscenter. Pressefoto: Bo Bach
Bandet SoupSteak&Ice hylder det kendte danske orkester ved et Spil Dansk-arrangement i Gram Fritidscenter. Entréindtægten går ubeskåret til den nye højskole i Gram.
Annonce

Gram: Der bliver lejlighed til at synge med på Shubiduas største hits, når bandet SoupSteak&Ice onsdag den 28. oktober sætter strøm til instrumenterne i Gram Fritidscenter.

Det sker i forbindelse med årets udgave af Spil Dansk Ugen, som arrangeres af Foreningen Spil Dansk. Hver dag i uge 44 kan man således opleve masser af musikere overalt i landet spille dansk musik ved diverse arrangementer, og SoupSteak&Ice har valgt et band, som har præget dansk musik i snart 50 år.

Annonce

Typisk dansk

- Vi har valgt at fortolke Shubidua-sange, fordi vi indimellem laver nogle Shubidua-shows med bandet – og fordi Shubidua er noget typisk dansk. Men vi tør ikke love, at sangen ”Sexchikane” også er med på aftenens sætliste, lyder det med et smil fra bandets sanger og keyboardspiller, Lasse Sørensen, med en slet skjult henvisning til tidens store fokus på sexisme.

Forsangeren i SoupSteak&Ice, Lasse Sørensen, er til dagligt organist ved Gram og Fole kirker. Arkivfoto: Thomas Holl

Det er Gram Fritidscenter, der sammen med SoupSteak&Ice står bag arrangementet, hvorfra entréindtægten ubeskåret vil gå til at støtte den nye højskole i Gram.

På grund af corona-situationen vil der være et begrænset antal pladser til koncerten. Til gengæld vil der være masser af håndsprit og stole med god afstand, lyder det fra arrangørerne.

Der vil være onlinesalg af billetter og billetsalg i fritidscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce