Annonce
Midtsyd

Sponsoraftale udvidet:  Nyt udstyr til skøjteløberne i Vojens

Vojens Skøjteklub deltager i mange aktiviteter rundt omkring i landet, for at vise sporten frem på kreative måder. Det nye udstyr er derfor kærkomment. Foto: Vojens Skøjteklub
Annonce

VOJENS: Et stort ønske i Vojens Skøjteklub er at få en ny slibemaskine til de mange skøjter, der skal slibes i klubben. Blandt andet derfor har klubben udvidet dens sponsoraftale med energiselskabet OK, og det er noget, der glæder Eva Kjer, der har en delt formandspost i skøjteklubben.

- Sponsoraftalen med OK betyder, at vi får en håndsrækning til at tjene penge til udstyr til klubben, som vi ellers ikke ville have haft mulighed for.

Der er omkring 70 medlemmer i Vojens Skøjteklub, og klubben er kendetegnet ved, at medlemmerne flittigt deltager i lokale optog og opvisninger på udendørs is i forskellige byer.

- Klubben er altid med, hvor der sker noget, så medlemmerne kan vise sporten frem på kreative måder, tilføjer Eva Kjer.

Annonce

Simpelt koncept

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Vojens Skøjteklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce